I jeszcze coś (wreszcie ). Co prawda niebieżące (te będą potem). To z okresu kiedy było najtrudniej. Była b. chora, ale tak słodko spała Otulona kocem. Moja Nikunia
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Spieszę donieść, że moja laleczka znów miała chwilę dumania co prawda tym razem w pokoju, nie w łazience, ale najważniejsze, że w KUWECIE nie da się wycałować (a tak bym chciała...), ale wydrapałam ją i wygłaskałam. Mój skarbek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
A to Nikusia w akcji. Taniec przed myszką na ulubionym kocu.
Ona ten koc traktuje jak swoją wyspę na wielkim oceanie (tzn. na parkiecie )
Mam dziś szczęśliwy dzień: Niki robi takie postępy, a mama już w domu
Witam dopiero trafiłam do wątku . Szybenka jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego wyczucia, troski, cierpliwości i miłości, jaką obdarzasz Nikusię. Jestem pod wielkim wrażeniem postępów koteńki i Twojej opieki. Gdybym nie wiedziała, nie uwierzyłabym, że dopiero zdobywasz doświadczenie. Niki ma bardzo wielkie szczęście, że trafiła do takiego Mądrego i Kochającego Domku. Trzymam wielkie kciuki za dalsze postępy! Będę po cichutku podczytywać kibicując z całego serca!
Witam Rybcie w wątku i wszystkim dzień dobry Dziś na wesoło - Nikunia potrafi wykorzystać każdą okazję. Pomagała w porządkach mojej szafy
A tak spała Nikusia trzeciego dnia pobytu słoooooodko...
bardzo lubię to zdjęcie i cudowne są te jej czarne stópki