mokkunia pisze:doszła może ipakitinka?
Doszła ale nie wiem kiedy, dziś od sąsiada odebrałam!
dziękuję!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:doszła może ipakitinka?
łApkA pisze:Dzień dobry.Moje potwory obrażone na żwirek cats best oko plus.mam prawie cały worek(otwarty ale mogę zabezpieczyć)
Tylko mam pytanie-Prążek czy mogłabyś go odebrać z portierni w mojej firmie(obok ronda)w piątek po 16 lub w sobotę niedziele o którejkolwiek.Mam nadzieję że jak spakuje i opiszę dla kogo to portier wyda,tylko nie wiem czy Ty możesz tam podejść, czy to nie problem
JOANNAM pisze:Mam pełne nieotwarte opakowanie Ipakitine - jeśli się przyda mogę wysłac, poproszę adres na pw. Mam też Vita - pet (pastę witaminową) fabrycznie zamkniętą.
dagmara-olga pisze:łApkA pisze:Dzień dobry.Moje potwory obrażone na żwirek cats best oko plus.mam prawie cały worek(otwarty ale mogę zabezpieczyć)
Tylko mam pytanie-Prążek czy mogłabyś go odebrać z portierni w mojej firmie(obok ronda)w piątek po 16 lub w sobotę niedziele o którejkolwiek.Mam nadzieję że jak spakuje i opiszę dla kogo to portier wyda,tylko nie wiem czy Ty możesz tam podejść, czy to nie problem
żwirek czeka
violavi pisze:dagmara-olga pisze:ja bym wpisywała. Dla jasności
Ja też.
Prążek zrób zestawienie co otrzymałaś do tej pory i wrzucę to na pierwszą. Dla jasności.
Prążek pisze:a to co wcześniej było a już zużyte tzn. ipakitina i tabletki?
już ich nie ma a były ofiarowane ok. 2 miesiące temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 23 gości