Psie książki na Nale i Mufase do 31.I PROMOCJA !! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 17:36 Psie książki na Nale i Mufase do 31.I PROMOCJA !! KONIEC

Rzeczy na bazarek podarowała Cioteczka Fona- Której po raz kolejny serdecznie dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bazarek trwa do 31.01 do północy.

Koszt przesyłki pokrywa kupujący
można też odebrać osobiście w Warszawie (Śródmieście lub Ursynów)Do Krakowa i Wrocławia jest możliwa bezpłatna wysyłka.

Ewentualny dochód będzie przeznaczony na potrzeby kotów - Nali i Mufasy z tego wątku:
link : viewtopic.php?t=72149&postdays=0&postorder=asc&start=0

Uwaga Uwaga

Promocja

Przy zakupie dwóch książek trzecia gratis,
przy zakupie jednej książki druga książka za pół ceny.

Numer 1 :
Berneński pies pasterski Margarit Burner

Autor:Margarit Burner

tłumaczenie: Agnieszka Kłopocka

Rok wydania: 2008

Wydawnictwo: RM

stron: 122

format 165x210

oprawa miękka

"Autorka dzieli się swoją wiedzą na temat wyjątkowego charakteru, zalet, specyfiki i potrzeb berneńczyka. W książce znajdziemy również informacje na temat utrzymania, żywienia, pielęgnacji i wychowania tych wspaniałych psów...."

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Koszt wysyłki wysyłka ekonomiczna około 7,50 zł

------------------------------------------------------------------------------------------

Numer 2
JAMNIK. Poradnik Opiekuna - dr Kurt Schmidt-Duisberg

Autor: Kurt Schmidt-Duisberg

Tłumaczenie:Agnieszka Kłopocka

Wydawnictwo: RM

Stron: 120

Format: 160x215

Oprawa: miękka

"W niewielkich posturą jamnikach drzemie wielki duch. Pocieszne, zwinne i sprytne, ogarniające świat wokół siebie bystrym spojrzeniem - zdobędą każde serce. Wie to z wieloletniego doświadczenia i doskonale rozumie znawca rasy dr wet. Kurt Schmidt-Duisberg, który opisuje co dla jamników dobre, a co nie; czego potrzebują, czego pragną i przed czym należy je chronić. Książka jest kompendium podstawowej wiedzy zarówno dla tych, dla których jamnik jest po prostu pogodnym towarzyszem, jak i dla tych, którzy planują hodowlę......"

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

------------------------------------------------------------------------------------------

Numer 3
Golden retriever

Autor Margitta Becker

Format: 158 x 213 mm

Ilość stron: 120

Rodzaj oprawy: miękka

Margitta Backer i Weronika Thiele-Schneider, prawdziwe ekspertki i miłośniczki golden retrieverów, przedstawiają podstawowe informacje dotyczące zakupu, wyboru, żywienia, pielęgnacji i wychowania tych wspaniałych psów.

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Numer 4
Husky syberyjski -Syberian Husky

"Szaleńczy bieg i ciągnięcie ciężarów to ich ulubione zajęcia.Jeśli zamierzasz wziąć pod swój dach husky syberyjskiego, musisz się do tego solidnie przygotować..."

Autor: Silvia Roppelt, Nicole Perfeller

Tłumaczenie:Iwona Łatwińska

Format: 17.0x24.0cm

Ilość stron: 80

Oprawa: Miękka

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Numer 5
Westie. West highland white terrier.

Autor Walter Berghäuser

Tłumaczenie: Urszula Bartoszuk-Bruzzone

Format: 15.8x21.3 cm

Ilość stron: 120

"Mały westik ze swoim zabawnym wyrazem pyszczka i silnie zaznaczoną samoświadomością jest wyjątkowym psem. Pierwotnie używany do polowań na łasice i lisy, dziś jest przede wszystkim przyjacielskim psem do towarzystwa..."

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Numer 6
Pies. 300 najważniejszych pytań i odpowiedzi.

Autor: Heike Schmidt-Röge

Tłumaczenie: Magdalena Jatowska

Format: 13.0x19.0cm

Stron: 240

"Zrozumienie czworonożnego towarzysza to klucz do psiej duszy. Jeśli potrafisz odczytać jego spojrzenie i najdrobniejsze gesty, jesteście sobie bardzo bliscy i porozumienie nie wymaga wielkich słów. Ale czy wszystko robimy dobrze? ..."

Obrazek

Cena wywoławcza: 30 zł

Numer 7
Pieskie Wyspy

Autor: Paweł Kubisztal

Stron: 112

Format: 120x170

Oprawa : miękka

"Pieskie Wyspy. Przewodnik po Wielkiej Brytanii tropem psich legend, pomników i osobliwości ..."

Obrazek

Cena wywoławcza 20 zł

Numer 8
Mam szczeniaka

"Książka “Mam szczeniaka” pokazuje, co zrobić, by nasz pupil wyrósł na miłego i posłusznego psa..."

Autor: Ludmiła Parynow

Format: 18 x 21,5 cm

Ilość stron: 80

Oprawa: kartonowa

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Numer 9
Sam wychowasz swego psa

Autor: Bogusław Górny, Zofia Mrzewińska

Format: 18 x 21,5 cm

Ilość stron: 60

Oprawa: kartonowa

"Książka "Sam wychowasz swego psa" pokaże Ci krok po kroku, jak bez używania przemocy nauczyć psa posłuszeństwa. "

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Numer 10
Poradnik opiekuna. Pies

Autor: Graham Meadows, Elsa Flint

Format: 150x210 mm

Ilość stron: 192

Rodzaj oprawy: broszura

"Skondensowany zasób wiedzy potrzebnej każdemu właścicielowi psa - m.in. jak wprowadzić do domu nowego psa, jak prawidłowo żywić szczeniaka i opiekować się starym psem, jak szkolić psa krok po kroku......"

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Numer 11
Nauka czystości psa

Autor: Liz Palika

Tłumaczenie : Bożena Jóźwiak

Ilość stron: 232

Format: 110/175

Oprawa: miękka

"Nauczenie psa czystości wymaga często takiego samego wysiłku, co odzwyczajenie dziecka od pieluch. To wyczerpujący i długotrwały proces....."

Obrazek

Cena wywoławcza 25 zł

Ostatnio edytowano Pon lut 08, 2010 15:26 przez Etiopia, łącznie edytowano 3 razy
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro sty 20, 2010 18:08 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

Zapraszam!

Są jeszcze bandanki dla psów z logo Mojego Psa, smycze i obroże dla małych psów oraz archiwalne numery MP, jakby ktoś chciał.

Rzeczy podarowałam nie ja, tylko miesięcznik Mój Pies :-)

A także ciepłe polary :-))))

fona

Od: Wto paź 04, 2005 12:09

Post » Śro sty 20, 2010 23:25 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

SIUP DO GÓRY...
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw sty 21, 2010 10:18 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

Siup do góry.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw sty 21, 2010 17:14 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

Siup do góry jeszcze jeden i jeszcze raz.....Może ktoś wspomoże nas :kotek: :kotek: :kotek:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw sty 21, 2010 21:39 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

Ech czarno widzę
Nikt nie zagląda :cry: :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Czw sty 21, 2010 23:47 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

nikt nie ma psow/
ani kota/

:kotek:

fona

Post » Pt sty 22, 2010 10:37 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

Podrzucę
Tylko dla kogo ??
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pt sty 22, 2010 11:13 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

ja bym wszystko wykupiła najchętniej, ale niestety - wydatków na podobne rzeczy mam teraz tyle, że na kolejne książki, nowe i w "nowych" cenach po prostu nie mam :(
może spróbujcie na allegro?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt sty 22, 2010 15:51 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

Hop do góry

:kotek: :kotek: :kotek:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob sty 23, 2010 14:37 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

ceny mozna obnizyc, albo np. proponuje promocje -
przy zakupie dwoch ksiazek trzecia gratis,
przy zakupie jednej druga za pol ceny

kocia ksiazka wlasnie sie sprzedala na dogo -Etiopia, prosze, usun ja z listy...

fona

Post » Sob sty 23, 2010 16:16 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

fona pisze:ceny mozna obnizyc, albo np. proponuje promocje -
przy zakupie dwoch ksiazek trzecia gratis,
przy zakupie jednej druga za pol ceny

kocia ksiazka wlasnie sie sprzedala na dogo -Etiopia, prosze, usun ja z listy...

Usunięta.
Fona ja myślę że tu nie chodzi o ceny .....

Obniżyć ceny ?
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob sty 23, 2010 16:29 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

ja bym wprowadzila powyzsza promocje

no niestety nie mam kocich ksiazek... ;-[

ale jak skoncze robic koty, moze ktos sie skusi ;-]

fona

Post » Sob sty 23, 2010 17:06 Re: psie książki i jedna kocia :-) na Nale i Mufase do 31.I

fona pisze:ja bym wprowadzila powyzsza promocje

no niestety nie mam kocich ksiazek... ;-[

ale jak skoncze robic koty, moze ktos sie skusi ;-]

Już wprowadziłam

Zobaczymy czy to coś da....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob sty 23, 2010 21:44 Re: Psie książki na Nale i Mufase do 31.I PROMOCJA !!

No to siup

Sama dla siebie podrzucam

Ale co mi tam
IT'S OVER

Etiopia

[następna]