Neska z domu Dixie, Banshee, Lilith... kolorowe dziewczynki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 14, 2010 16:54 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Haha Zosiu nie gniewam się, tez się ciesze że ja nie one :wink:

Popołudniowa drzemka
Obrazek
Obrazek
Blisko, coraz bliżej
Obrazek
oraz Banshee jako śpiąca baletniczka :
Obrazek

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Czw sty 14, 2010 17:00 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

:ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw sty 14, 2010 17:01 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Mój Banszusik maleńki :1luvu:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sty 14, 2010 22:39 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Maykaw pisze:Obrazek
Obrazek

Natura tworzy z fantazją :)
Ależ one piękne :D

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon sty 18, 2010 14:27 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Obrazek
Pokażcie Banshee jej następczynię :wink: A tak w ogóle - to jak tam zdrówko szanowne?

I koniecznie zajrzyj w watek z drugiego bannerka :( To przecież jakby dorosła Banshee...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sty 18, 2010 22:25 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Dziewczynki były dziś u weta. Neska na odrobaczaniu, Banshee w sumie kontrolnie, chociaz chcielismy ja pokazac bo zdarza się jej brzydka qpke zrobic. Nesce zeszła przepuklinka :!: od miesiąca jej nie czuc i wet to dzis potwierdzil, podobno tak bywa ze znika czasem :D Generalnie panienki sa zdrowe i wszystko ok :D
Ja jeszcze dochodzę do siebie, uciążliwe te grypy :roll:

Maykaw

Post » Wto sty 19, 2010 8:15 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Maykaw pisze:Nesce zeszła przepuklinka :!: od miesiąca jej nie czuc i wet to dzis potwierdzil, podobno tak bywa ze znika czasem :D

Tak, faktycznie czasem tak bywa u młodych zwierząt. Super :D :ok:

mahob

Post » Wto sty 19, 2010 8:59 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Maykaw jak można chorować w taką piękną zimę :twisted: :wink:
a ja dopiero zajrzałam :oops: tri i szylki to niesamowite dzieł natury :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 20, 2010 9:44 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Zima w mieście jest paskudna :twisted:
Zeby było ciekawiej, siedze juz tydzień na zwolnieniu, biore lekarstwa, grzecznie nie wychodzę z domu i co? Wczoraj wieczorem zaczyna mnie bolec niemiłosiernie gardło i zaczyna mnie dusic kaszel, załamka :evil: a jutro do pracy....
Dobrze że chociaz panienki mają się świetnie, chociaż chwilami mam wrażenie że za świetnie :twisted:

a tak sobie ucinamy razem drzemkę :mrgreen:
Obrazek

Maykaw

Post » Śro sty 20, 2010 9:51 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Maykaw pisze:a tak sobie ucinamy razem drzemkę :mrgreen:
Obrazek

Cudne są :1luvu:

Gardło pewnie masz podrażnione po lekarstwach - śluzówka wysycha. Też tak miałam po ostatniej chorobie. Tu niby do pracy powinnam a dalej kaszel i ból gardła...
Absolutnie nie zażywaj żadnych tabletek do ssania - one jeszcze gorzej wysuszają śluzówkę.
A ją trzeba nawilżać - najlepiej miód z cytryną - można do wody dodawać i pić taki napój.
I siemię lniane - można kupić mielone w aptece - bardzo dobrze odbudowuje śluzówkę. I łagodzi podrażnienia.
To wszystko pod warunkiem, że masz to samo co ja miałam - bo może to coś innego...
U mnie trwało to jeszcze z tydzień zanim ustąpiło.
Zdrowia życzę :ok:

mahob

Post » Śro sty 20, 2010 13:10 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Maykaw pisze:a tak sobie ucinamy razem drzemkę :mrgreen:
Obrazek

Ojej, jaka kocia przyjaźń nastapiła 8O Super, że się dogadały!
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 20, 2010 13:18 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Dziewczynki ślicznie razem wyglądają i świetnie że tak dobrze się dogadują :1luvu:
Myślałam że już jesteś zdrowa gdy opisywałaś wizytę u wet :)
Mruczuś miał taką przepuklinkę ale została mu na całe życie.
Życzę szybszego powrotu do zdrowia :ok: niestety nie mam wypróbowanych metod :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro sty 20, 2010 16:31 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

kussad pisze:Dziewczynki ślicznie razem wyglądają i świetnie że tak dobrze się dogadują :1luvu:
Myślałam że już jesteś zdrowa gdy opisywałaś wizytę u wet :)
Mruczuś miał taką przepuklinkę ale została mu na całe życie.
Życzę szybszego powrotu do zdrowia :ok: niestety nie mam wypróbowanych metod :(

Jak nie masz? 8O A okłady z kota? :wink: Dewonki grzeją najlepiej, ale i Banszus się nada...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 20, 2010 16:47 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Mikuś jest za żywiołowy i lubi leżeć wszędzie tylko nie koło szyi ale najczęściej koło syna. 12 kg Choco czyli suczka leży tylko w nogach ale najchętniej przytulona do męża... cóż bardzo brakuje mi Mruczusia, który sypiał ze mną na mojej poduszce a sunia wtedy nie miała nic do powiedzenia bo to on ją przyjął do rodziny :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro sty 20, 2010 16:50 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

kussad pisze:Mikuś jest za żywiołowy i lubi leżeć wszędzie tylko nie koło szyi ale najczęściej koło syna. 12 kg Choco czyli suczka leży tylko w nogach ale najchętniej przytulona do męża... cóż bardzo brakuje mi Mruczusia, który sypiał ze mną na mojej poduszce a sunia wtedy nie miała nic do powiedzenia bo to on ją przyjął do rodziny :wink:

No popatrz, a mój Frodokot leży tam, gdzie się go przyłoży... On ma SAME zalety :1luvu:
Obrazek

Zofia.Sasza

[poprzednia][następna]