gosiar pisze:Czy ktoś może wkleić link do wątku tej suńki amstafki?
Pliz, pliz, jest mi to bardzo potrzebne.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gosiar pisze:Czy ktoś może wkleić link do wątku tej suńki amstafki?
magaaaa pisze:Oooo, szkoda. To do Piątku!
genowefa pisze: Pani Doc wzięła zeskrobiny z ucha, ma je obejrzeć pod mikroskopem i będzie je hodować. Może to być grzyb, a może i nie. Na dwoje babka wróżyła. Nie świeci. W każdym razie uparłam się na coś na te uszy i dostałam maść do smarowania.
Mysza pisze:Ula ale skąd taki wniosek?![]()
U mnie Dymka-Iskierka też ujemna i też znów kichająca
genowefa pisze:Kaprys2004, Twój Dymek jest obłędny![]()
![]()
Na dodatek jest przyjaźnie nastawiony do Rudej. Podchodzi i wącha ją. Ruda gorzej, bo jak ja Dymek wącha to syczy i paca go łapą, ale wszystko w normie.
Ja po tym pysiu z pierwszego zdjęcia wiedziałam, że to fajny gadgenowefa pisze:Dymek jest niemożliwy, jojczy żeby go wypuścić, nie sposób go upilnować, wylatuje jak z procy z łazienki i gania jak szalony po mieszkaniu nie zwracając uwagi na inne koty. Bawi się wszystkim co napotka. Nie trzeba go głaskać, wystarczy usiąść koło niego i sam się głaszczeMój pierwszy taki bezobsługowy kot
tajdzi pisze:UWAGA
trzy koty z kartonu to kociaki podrzucone miesiąc temu do pana do pracy
pan zabrał je do domu, mieszkają w przedsionku, ponoć są samodzielne, ale ponoć maleńkie
Kociaki miały byc odwiezione dziś do józefowa, ale dyrekcja odmówiła (słusznie zresztą) przyjęcia takich osesków w dodatku nieszczepionych
kolory to czarne dwa i jeden czarno-biału
EXTRA PILNIE szukają DT!!!!
DT szuka też roczna koteczka, biało-czarna, szczepiona, zdrowa, która musi lada dzień opuścić swój dom. Bardzo pilnie szuka wyrozumiałego opiekuna, gdyż dom opuszcza z racji posikiwania - kotka w sytuacji stresowej podsikuje. Wiem, ze jak w domu jest spokój to nic się nie dzieje, ale z racji urodzenia dziecka kicia zaczęła podsikiwać, a kot + dziecko są nie do opanowania przez młodych rodziców
Proszę wszystkie DT, które boją się kotów z józefowa, o przygarnięcie kici, jest grzeczna niedominująca, ale wymaga zdiagnozowania i spokoju.
H E L P!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 7 gości