filo pisze: Przewiduję, że dotrzemy może ok. 19-19.30. Możemy dać znać komórką, jak będziemy wyjeżdżać. Zadzwonię jeszcze do kliniki i się zapowiemy.
Aaa, to luzik. Na pewno będę. z kasą.

Tak, tak. Daj znać sms-em jak będziesz wyjeżdżać.
aoi neko -

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze: Przewiduję, że dotrzemy może ok. 19-19.30. Możemy dać znać komórką, jak będziemy wyjeżdżać. Zadzwonię jeszcze do kliniki i się zapowiemy.
filo pisze: Może więc zamiast znosić kury otworzę okno?
filo pisze:Tłumaczyć trzeba?
filo pisze:to w ramach głupawki fragment "Straży nocnej" Łukianienki (główny bohater przeniesiony do ciała kobiety):
– На недельку позже – и пришлось бы учить тебя пользоваться прокладками.
– Как любой нормальный мужчина, смотрящий телевизор, я умею это делать в совершенстве. Прокладку надо облить ядовито-синей жидкостью, а потом сильно сжать в кулаке.
Tłumaczyć trzeba?
Duża von Focha pisze:Z radością i uprzejmie informuję, że Alba ma DS !!!![]()
![]()
![]()
Jak tylko będę znała szczegóły adopcji to je tu przekażę
filo pisze:– На недельку позже – и пришлось бы учить тебя пользоваться прокладками.
– Как любой нормальный мужчина, смотрящий телевизор, я умею это делать в совершенстве. Прокладку надо облить ядовито-синей жидкостью, а потом сильно сжать в кулаке.
zabers pisze:(Podziwiam zdolność czytania z monitora. Mnie szlag jasny trafia i oczy bolą jak 150.)
filo pisze:Idę sobie do pokoju, wchodzę, jakby nigdy nic. Za mną dwa ogony. I wszyscy nagle stanęliśmy jak wryci. Na poduszce na parapecie śpi Balbinajnormalniej pod słońcem jej przeszkodziliśmy... powarczała na kociaste, jak się zbliżyłam, to w końcu stwierdziła, że co ona tak na oczach będzie siedzieć, skoro i tak dosypałam jej suchego, i wróciła pod łóżko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 633 gości