::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:: KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 19, 2010 20:50 ::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:: KONIEC

Zapraszam na bazarek przeznaczony na pomoc kotom niewidomym i niedowidzącym; szybka interwencja weta pozwala często na uratowanie oka, a przynajmniej na polepszenie jakości widzenia i komfortu kociego życia. Niestety konsultacje okulistyczne są bardzo drogie, nie mówiąc już o często potrzebnych zabiegach operacyjnych na oczku czy lekach. Pomagamy kotom najbardziej potrzebującym, zwykle przebywającym w schronisku, czasem w DT.
W styczniu mamy bardzo wielu kandydatów potrzebujących pomocy finansowej, dlatego liczę na waszą hojność.
Oto link do wątku ślepaczkowego: viewtopic.php?f=1&t=105275

A to (mniam mniam) przedmiot aukcji:
Ciasteczka maślane w metalowym pudełku firmy Blikle

Tradycyjny wyrób łączący w sobie smak szlachetnego kruchego ciasta na maśle z mączką migdałową. Ciasteczka z wierzchu posypano płatkami migdałów, kawą i gruboziarnistym cukrem. Pakowane w stylowym blaszanym pudełku z XIX wieczną ryciną, stanowią piękny upominek.

Ciasteczka razem z pudełkiem ważą 1,26 kg (na opakowaniu nie ma wagi, sama ważyłam). Wyprodukowane w ostatnich dniach.

Takie same ciasteczka można kupić np. tu: http://www.e-food.com.pl/index.php?z=2&m=&id=7223 Ale lepiej zalicytować tu, na aukcji Obrazek
Obrazek Obrazek

Cena wywoławcza: 20 zł
Kup teraz: 40 zł
Bazarek trwa do poniedziałku 25.01.2010 godz. 21:00:00
Ponieważ ciasteczka są kruche, polecam odbiór własny w Warszawie.
Oczywiście na życzenie i koszt licytującego mogę wysłać pocztą, ale nie wiem, w jakim stanie dotrą do odbiorcy.

Zapraszam
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 20, 2010 8:30 przez Bazyliszkowa, łącznie edytowano 3 razy

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sty 19, 2010 20:54 Re: :::::::::::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:::::::

jacieeee...jakie fajne!
może dopisz ile tego słodkiego jest w puszce...?
i jaka data ważności?

:kotek:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sty 19, 2010 20:56 Re: :::::::::::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:::::::

Dzięki, zaraz uzupełnię.

Bazyliszkowa

Post » Wto sty 19, 2010 22:04 Re: :::::::::::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:::::::

Bazyliszkowa ja mam sie odchudzac haha no a ty mnie tu kusisz ciasteczkami :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto sty 19, 2010 22:17 Re: :::::::::::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:::::::

wywolawcza :1luvu:
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Wto sty 19, 2010 22:37 Re: :::::::::::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:::::::

Jestem lajkonik w temacie - można jeszcze za "kup teraz" czy tak jak na allegro po pierwszej ofercie już tylko licytacja ?

Jeśli licytujemy - 30 zł , a jeżeli można "kup teraz" proszę o dane do przelewu :)

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Śro sty 20, 2010 8:30 Re: :::::::::::Pyszności od Bliklego - dla Ślepaczków:::::::

Myshka - jak najbardziej można "kup teraz". :1luvu:
Zaraz wyślę pw.
Dziękuję :1luvu:

Bazyliszkowa