Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
erni.is.back pisze:Tego kota wziąłem z podwórka. Ale mój pierwszy kot go nie polubił i teraz siedzi w szafie!(nie je nie wydala!!!!) dlatego musze sie pozbyc!
help!
erni.is.back pisze:Tego kota wziąłem z podwórka. Ale mój pierwszy kot go nie polubił i teraz siedzi w szafie!(nie je nie wydala!!!!) dlatego musze sie pozbyc!
help!
Greta_2006 pisze:Shoo, nie sądzę, żeby o zarobek chodziło, raczej o błyskawiczne wyjście z trudnej sytuacji.
Ale takie zazwyczaj nie istnieją.
No i nie wiemy, czy to maluch, czy dorosły kot.
Shoo pisze:Greta_2006 pisze:Shoo, nie sądzę, żeby o zarobek chodziło, raczej o błyskawiczne wyjście z trudnej sytuacji.
Ale takie zazwyczaj nie istnieją.
No i nie wiemy, czy to maluch, czy dorosły kot.
Chyba chodzi o tę kotkę (z tego wątku - viewtopic.php?f=1&t=105730&start=0)? Pisał, że wygląda na jakieś pół roku.
help!
erni.is.back pisze:Tego kota wziąłem z podwórka. Ale mój pierwszy kot go nie polubił i teraz siedzi w szafie!(nie je nie wydala!!!!)
erni.is.back pisze:Tego kota wziąłem z podwórka. Ale mój pierwszy kot go nie polubił i teraz siedzi w szafie!(nie je nie wydala!!!!)
Greta_2006 pisze:erni.is.back pisze:Tego kota wziąłem z podwórka. Ale mój pierwszy kot go nie polubił i teraz siedzi w szafie!(nie je nie wydala!!!!)
To jest kot nr 2.
Którego kicia (półroczna, z poprzedniego wątku) tak się wystraszyła, że siedzi w szafie i nie wychodzi ani do miski ani do kuwety:erni.is.back pisze:Tego kota wziąłem z podwórka. Ale mój pierwszy kot go nie polubił i teraz siedzi w szafie!(nie je nie wydala!!!!)
Od kiedy drugi kot jest u Ciebie?
erni.is.back pisze:
Tak myślę czy nie pojechać do ciapkowa, co sądzicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości