kalair pisze:Ja właśnie usiluję te charakterne gady komuś wcisnąć.![]()
![]()
Na mnie nie licz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ja właśnie usiluję te charakterne gady komuś wcisnąć.![]()
![]()
OKI pisze:kalair pisze:Ja właśnie usiluję te charakterne gady komuś wcisnąć.![]()
![]()
Na mnie nie licz
kalair pisze:annette88 pisze:my też zaraz szamniemy cosik.. zapiekanki
O, a z czym?![]()
Hej Anetko!
anulka111 pisze:co macie opowiedz hehehehe ,......bo ja to mam nospe przy sobie i sucharkitak na wszelki słuczaj
![]()
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:my też zaraz szamniemy cosik.. zapiekanki
O, a z czym?![]()
Hej Anetko!
no z serem i nie wiem ;D TZ zrobil.. a sosow mamy duzooooo ( paprykowy, czosnkowy, tysiaca wysp, amerykanski, ketchup..)
annette88 pisze:ja musze miec czosnkowy o kepucz zawsze, a tz lubi eksperymentowacteraz mi smakujeten tysiaca wysp i paprykoey winiary
kalair pisze:annette88 pisze:ja musze miec czosnkowy o kepucz zawsze, a tz lubi eksperymentowacteraz mi smakujeten tysiaca wysp i paprykoey winiary
A jaki jest tysiąca wysp? Bo na pewno paprykowy smaczny!
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:ja musze miec czosnkowy o kepucz zawsze, a tz lubi eksperymentowacteraz mi smakujeten tysiaca wysp i paprykoey winiary
A jaki jest tysiąca wysp? Bo na pewno paprykowy smaczny!
no wlasnie nie wiem, co to za smak konkretnie.. trzeba samemu sprobowac.. ale na majonezie tyż
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości