danunka pisze:
nie powinno się reagować na zaczepki dziwnych ludzi
o przepraszam obrażać siebie nie pozowlę i nie zniżę sie do Waszego poziomu atakowania mojej osoby
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
danunka pisze:
sunshain pisze:danunka pisze:
o przepraszam obrażać siebie nie pozowlę i nie zniżę sie do Waszego poziomu atakowania mojej osoby
danunka pisze: bo jak do tej pory to Ciebie jeszcze nikt tu nie obraził
CZANKRA pisze:Ave i Marcepan a najlepsze jest to ze najwiecej pretensji maja te osoby ktore albo wogole kotow nie zglaszaja albo maja malo pkt w podliczeniach.![]()
sunshain pisze:o przepraszam obrażać siebie nie pozowlę i nie zniżę sie do Waszego poziomu atakowania mojej osoby
sunshain pisze:danunka pisze: bo jak do tej pory to Ciebie jeszcze nikt tu nie obraził
proponuję uważniej czytać własne posty
fiśka pisze:.......... a może nawet napisaniem programu komputerowego.
Jak już będzie gotowy, po wielu godzinach i dniach jakie mu poświęcisz, to ja chętnie dam Ci kilka "dobrych" rad ...
CZANKRA pisze:Ave i Marcepan a najlepsze jest to ze najwiecej pretensji maja te osoby ktore albo wogole kotow nie zglaszaja albo maja malo pkt w podliczeniach.![]()
W zeszlym roku to tez przechodzilismy bo ciagle bylo czepianie sie ze wlicza sie WS do rankingu i jeszcze pare innych rzeczy. Wystarczy odszukac watek.
Fanto pisze:A ja mam pytanko kiedy będą podane wyniki konkursu .Pozdrawiam
dolcegattina pisze:W jaki sposób mamy możliwość sprawdzenia, czy nasze zgłoszenia do konkursu Super Kot dotarły, czy wszystkie dane zawarte w dokumentach i załącznikach są zaakceptowane, czy są jakieś uwagi ze strony FPL.
Pytam dlatego, że jest czas ferii zimowych, a poza tym, jak wiemy, nie wszystkie kluby działają sprawnie.
Mimo okresu 14 dni na wyjaśnienia, najzwyczajniej może zabraknąć czasu na uzupełnienie do 15 lutego.
Szkoda byłoby coś stracić, jeśli już się podjęło decyzję o uczestnictwie w tym konkursie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości