Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
casica pisze:I jakie decyzje co do Nika?
KM-Lodz pisze:Nik ciągle jest u nas. Sprawa adopcji kotka wciąż jest otwarta.
Andzia12 pisze:czyli nie jedzie do Bożeny?
KM-Lodz pisze:Andzia12 pisze:czyli nie jedzie do Bożeny?
niestety zamieszanie jakie powstało na forum z powodu pomówień skierowanych na Bożenę, spowodowało, że Nik zostaje dalej w dt. nie chcemy mieszać się w forumową dyskusję ani wydawać sądów, bo tak naprawdę nie znamy oskarżających ani oskarżanej na tyle, żeby ich osądzać. mam nadzieję, że Bożena nas rozumie, że wstrzymanie adopcji Nika, to jedynie wynik naszego zaniepokojenia o kotka, za którego czujemy się odpowiedzialne.
PearlRain pisze:KM-Lodz pisze:Andzia12 pisze:czyli nie jedzie do Bożeny?
niestety zamieszanie jakie powstało na forum z powodu pomówień skierowanych na Bożenę, spowodowało, że Nik zostaje dalej w dt. nie chcemy mieszać się w forumową dyskusję ani wydawać sądów, bo tak naprawdę nie znamy oskarżających ani oskarżanej na tyle, żeby ich osądzać. mam nadzieję, że Bożena nas rozumie, że wstrzymanie adopcji Nika, to jedynie wynik naszego zaniepokojenia o kotka, za którego czujemy się odpowiedzialne.
bardzo dobra decyzja KM
Andzia12 pisze:dziewczyny...nie gniewajcie się ale tak myślę teraz...po tej całej awanturze jak to będzie? Nie znam Bożeny,ale tak mi trochę przykro,że teraz to ona tak sama zostanie ze wszystkimi problemami i nikt już jej nie pomoże? Trochę tych kotów u niej jest z tego co wyczytałam i nie wszystkie zdrowe...Tak tylko chciałam zapytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości