Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 16:15 Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Pewna pani zadzwoniła do mnie o Maciejka ,ale domek wychodzący więc nic z tego.
Pani przemiła chce dla kota jak najlepiej ,pyta ,zasypuje wręcz pytaniami bo to właściwie byłby ich pierwszy kot...
Jest też pies i 8 l. dziecko .
Wątek oczywiście przekaże owej pani .
Tak więc czekamy na oferty. 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 15, 2010 16:40 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Dalmatynka

rasa: europejski

miasto: Biała Podlaska

sterylizacja: nie
szczepienia: nie
odrobaczenie: tak

opis:
Piękna, cała biała w czarne plamki jak Dalmatynka koteczka czeka na kochających właścicieli. Trafiła na ulicę jak tylko wyrosła z kociaka tuż przed tymi mrozami, już stała się zbyteczna… Jak można tak traktować zwierzaki jak maskotki jak małe a potem won! Na szczęście dalej jest bardzo ufna i głośno mrucząca, garnie się bardzo do ludzi! Jest bardzo ułożona, grzeczna i załatwia swoje potrzeby w kuwecie. Wysterylizujemy już wkrótce. Prosimy o dobrą adopcję!
http://bialapodlaska.schronisko.net/ima ... /41048.jpg
Obrazek

kinga_kinga7

Od: Czw sty 14, 2010 13:43

Post » Pt sty 15, 2010 16:58 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Mamy dwa cudne kocury szukające domków wychodzących - wychowują się z dwulatkiem i psami. Niestety są niedotykalskie.
Mają ok.6m-cy, przed adopcją wytniemy i zaszczepimy.
Wiem, że nie mają szans ale wkleję fotki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Pt sty 15, 2010 17:05 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Dorciu koleżanka z Warszawy miała wychodzącą, młodą koteczkę podesłałam jej link mam nadzieję, że się odezwie. :)
Leysi i Dyzio za TM :(

Dyzio

Od: Czw maja 19, 2005 22:23

Post » Pt sty 15, 2010 19:51 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Zajrzyj Dorciu do tego wątku. Pomijając słowne przepychanki, były tam też oferty kotów do domków wychodzących:
viewtopic.php?f=13&t=106186&p=5454498#p5454498

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pt sty 15, 2010 20:31 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Polecam PUMĘ - kocurek spokojny, lagodny, zdrowy, miły, zadbany, wykastrowany. jest aktualnie w DT z ktorego w każdej chwili może być odwieziony do schronu, więc DS jest bardzo pilnie potrzebny:

viewtopic.php?f=13&t=104779
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 15, 2010 22:41 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

ja mam Wiktora, 1-2 letni kocurek, cały czarny, bardzo miły
wywalony na działki w Wigilię, jest już zaszczepiony, wykastrowany, odrobaczony
AnielkaG

Post » Sob sty 16, 2010 8:49 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Bardzo wam dziękuje ,tak jak już napisałam wątek podeśle owej pani ,która naprawdę zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie
a zaczeło się tak że ...któregoś dnia przybłąkał się do nich kot ,jakoś nie lubili kotów na zasadzie nie znam więc nie lubię,ale ten kot wkradł się w ich serce zupełnie nie spostrzeżenie ,chcieli go zatrzymać w domu ,jednak nie bardzo chciał do niego wchodzić ,zaprzyjaznił się z psem .
Któregos dnia zginął pod samochodem ,wybiegł na ulicę . :cry:
Wiedza że kot wychodzący to wielkie niebezpieczeństwo ,chcieli by aby był nie wychodzący ,jednak mieszkają w domku i może się zdarzyć że jednak czmychnie .
Bardzo by chcieli kotka miłego ze względu na synka .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sty 19, 2010 1:59 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

Marzenia11 pisze:Polecam PUMĘ - kocurek spokojny, lagodny, zdrowy, miły, zadbany, wykastrowany. jest aktualnie w DT z ktorego w każdej chwili może być odwieziony do schronu, więc DS jest bardzo pilnie potrzebny:

viewtopic.php?f=13&t=104779

PUMA jest w tragicznej sytuacji. Miły, domowy kocurek nie poradzi sobie w schronisku.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 19, 2010 10:54 Re: Poszukiwany miły ,delikatny wychodzący kotek.....

podrzucam :!:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04