Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:To trochę dziwne, bo jak potrzebowałam pomocy, to byłaś ostatnia.
Cameo pisze:... Ale do bicie piany jesteś zawsze pierwsza...
andorka pisze:Nie, nie sprawia mi to przyjemności, tylko martwi mnie los kotów trafiających pod opiekę Cameo, bo to co od czasu do czasu wypisuje nie świadczy dobrze o jej odpowiedzialności. Raczej o impulsywności i braku panowania nad emocjami.
tobie andorciu tez sie troche spokoju i wyciszenia przyda. Z tego, co tu sie dzieje teraz nic dobrego dla kotow nie wynika. Skonczcie juz dziewczyny te niepotrzebna wojne! Jakby nie patrzec jestescie w tej samej druzynie, wiec dlaczego nagle walczycie przeciw sobie?!szybenka pisze:Andorka, wyliczanki i przepychanki nie są tu do niczego potrzebne. Właśnie takie wpisy wiele osób zniechęca do zaglądania na miau. Ludzi trzeba brać całościowo, z tym co wnoszą dobrego i złego w życie. A błędy i potknięcia, jeśli są, należy wybaczać, bo któż ich nie popełnia. Ty chyba też wolałabyś być wspierana, niż krytykowana.
szybenka pisze:Obie kierujecie się dobrymi intencjami - tak trzymać, ale trochę więcej wyrozumiałości potrzebai może załatwcie to poza wątkiem, bo szkoda całej tej dobrej roboty, która tu jest.
ja finansowo niestety nie wspomoge, bo zasilam armie bezrobotnych, ale jesli da sie jakos inaczej... Dajcie znac, cos sprobuje poradzicIra. pisze:No dobra.......... gadanie,gadaniem, ale koty od tego nie wyzdrowieją!!!!!!!!! Kto się chce do mnie przyłączyć????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kami i jej koty potrzebują pomocy, nie zostawiajmy jej samej z tym problemem!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 365 gości