Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andzelika1952 pisze:Jestem , ale bierze mnie grypka . Mam dreszcze , zaczyna się katarJeszcze mi tego brakowało
![]()
Jak napisała już Hanulka - nie ma mocno niepokojących objawów , które wskazywałyby na rozwój pp. Nie chcę zapeszać , ani nie chcę się uspokajać. Ciągle będzie towarzyszył mi ten strach.![]()
Cieszę się ,że chłopcy tj. Mikuś , Kubuś , Kuki i Kleksik vel Klopsikbędą miały swoje domki.
kinga w. pisze:Eeee... Jak Nesca i Inka to kocurek Coffie, albo Pedros.Spaprałyście to.
Ewa Nawalny pisze:Otóz ja od lat trzydziestu zajmuję sie bezdomnymi kotami.Codziennie do mnie przynosza chore, kalekie kocięta. Wychowałam setki, maleńkich na butelce, gdzy wyrzucano je z piwnic, czy od matek karmiących z działek.Wyleczyłem drugie tyle a może więcej, wyadoptowałam liczby, których pewno Wam trudno nawet sobie wyobrazić. Znam koty . kocham KOTY. i jesli publicznie ubolewam nad tym co się stało i pragnę nieśc pomoc, człowiek który kocha koty,jak ja , mysle tu o Pani Andżelice, powinien z tej pomocy skorzystac, a nie publicznie obrażac moja organizację.Jest to niepojęta postawa! Nie wybiera się chętnych do niesienia pomocy Prosze Pani,ale widac dla Pani jakies nie wiem personalne rozgrywki sa wazniejsze od zycia biedactw, to ja nie mam nic w tej sprawie do powiedzenia.Raz jeden z Panią rozmawiałam i przypominam, iz pwoiedziaam, w kazdej sytuacji może Pani dzwonic, mówic o problemach.A tu taka tragedia a Pani zamaist bić się w piersi, że jednak stało się co się stało, atakuje Pani innych. Ja równiez jestem " Prezesem" i zaczyna m dzienod 6 rano od sprzątania nieczytsosci, karmienia, potem praca w Towarzystwie, walka o otwieranie okienek w Łodzi, wydawanie karmy opiekunom kotków, pisanie spraw do Prokuratury, dom i z powrotem koty,leczenie, itd itd.więc ja wiem co Pani teraz przezywa, ale ja myslę, że walka o żcyie kotków nie spowodowała żadnych refleksji skoro ma Pani jeszzce w sobie tyle agresji w zwracaniu sie przeciwko ludziom chcącym pomóc kotom, powtarzam KOTOM, niekoniecznie może Pani.Bo powiem prywatnie, mam wielki żal do Pani, za te niezasłużone smierci.
OKI pisze:kinga w. pisze:Eeee... Jak Nesca i Inka to kocurek Coffie, albo Pedros.Spaprałyście to.
A chcesz kopa?![]()
Trzeba się było wcześniej decydować![]()
Zresztą co to za imię Coffe dla rudzielca?
kinga w. pisze:OKI pisze:kinga w. pisze:Eeee... Jak Nesca i Inka to kocurek Coffie, albo Pedros.Spaprałyście to.
A chcesz kopa?![]()
Trzeba się było wcześniej decydować![]()
Zresztą co to za imię Coffe dla rudzielca?
![]()
![]()
Chcę! A od kiedy Rambo jest rudy?
kinga w. pisze:Rambo Ryszawy... Jak brygada RR.![]()
![]()
![]()
Andżelika, się powymądrzam, ale jak mnie bierze coś, to sie ratuję kroplami z jeżówki. Parę zł dosłownie, bo w granicach 6, wyciąg z jeżówki purpurowej (Echinacea purpurea) jest dość fajnym immunostymulatorem. Kotom też można dawać z resztą. Dawałam, nie lubią, tylko Hino-alkoholiczka chciała wciągnąć strzykawkę do pyszcza.
andzelika1952 pisze:kinga w. pisze:Rambo Ryszawy... Jak brygada RR.![]()
![]()
![]()
Andżelika, się powymądrzam, ale jak mnie bierze coś, to sie ratuję kroplami z jeżówki. Parę zł dosłownie, bo w granicach 6, wyciąg z jeżówki purpurowej (Echinacea purpurea) jest dość fajnym immunostymulatorem. Kotom też można dawać z resztą. Dawałam, nie lubią, tylko Hino-alkoholiczka chciała wciągnąć strzykawkę do pyszcza.
Kinga w. dałaś mi troszkę powodu do uśmiechu tym ostatnim zdaniem
kinga w. pisze:NIe ma śmiacia - wyciąg jest stabilizowany 20% spirytusinkiem najwydestylowaniuchniejszym. Się rozcieńcza lekko i strzykawką w pyszcz. Wszystkie zaczynają się wywijac jak piskorze dość kolczaste bo im łapy w najdzikszych miejscach wyrastają, a Hino zasysa strzykawkę z wyrazem błogości w oczach. No to co jest? Pijaczka drobna normalnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 109 gości