Też się zdziwiłam, ale cóż - trzeba leczyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Nie lubię zostawiać niedokończonych spraw.
Boo77, będę Cię informować co u Alusia. Ja muszę odpocząć.
Proszę o zamknięcie wątku.
Cameo pisze:Rozmawiałam z domkiem - wstępnie jestem umówiona za ok. 10 dni. Zabiorę za sobą Feliaway'a i oczywiście aparat.
Wieści są super, Ala zaczeła pokazywać się na widoku, nawet przy dzieciach, nie atakuje, nie warczy, pięknie kuwetkuje i wcina suchego RCmięsko kłuje w ząbki
może ten F. jej pomoże, bo jak nie - to będziemy kombinować co dalej. Niewykluczone że będziemy jej szukać domku bez dzieci - ale to już od niej zależy.
andorka pisze:Cameo pisze:Nie lubię zostawiać niedokończonych spraw.
Boo77, będę Cię informować co u Alusia. Ja muszę odpocząć.
Proszę o zamknięcie wątku.
To również wątek Ali, o której mamy mieć wiadomości po wizycie Cameo u p. Jadwigi:Cameo pisze:Rozmawiałam z domkiem - wstępnie jestem umówiona za ok. 10 dni. Zabiorę za sobą Feliaway'a i oczywiście aparat.
Wieści są super, Ala zaczeła pokazywać się na widoku, nawet przy dzieciach, nie atakuje, nie warczy, pięknie kuwetkuje i wcina suchego RCmięsko kłuje w ząbki
może ten F. jej pomoże, bo jak nie - to będziemy kombinować co dalej. Niewykluczone że będziemy jej szukać domku bez dzieci - ale to już od niej zależy.
cytowany post jest z dn. 11 stycznia czyli wizyta będzie na dniach.
A Kamila prosi o zamknięcie swojego watku bo się cos tało nie pierwszy raz,
tylko, ze to tak na prawdę nie są jej watki, tylko kotów którymi się opiekuje...
andorka pisze:....A Kamila prosi o zamknięcie swojego watku bo się cos tało nie pierwszy raz,
tylko, ze to tak na prawdę nie są jej watki, tylko kotów którymi się opiekuje...
Senioor pisze:andorka pisze:....A Kamila prosi o zamknięcie swojego watku bo się cos stało nie pierwszy raz,
Sprawia ci przyjemność dokuczanie młodej dziewczynie?
Czy mam przypomnieć jak wyglądała Ala zaraz po przyjeździe do nas?
Cameo pisze:andorko, znikaj z tego wątku i nie wracaj.
Niech Cię moje koty nie interesują. Bo one mają się dobrze.
andorka pisze:Nie, nie sprawia mi to przyjemności, tylko martwi mnie los kotów trafiających pod opiekę Cameo, bo to co od czasu do czasu wypisuje nie świadczy dobrze o jej odpowiedzialności. Raczej o impulsywności i braku panowania nad emocjami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 305 gości