Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:OKI pisze:Tiaaa, bo Andżelika ma za mało do roboty![]()
Jeszcze powinna w wolnej chwili zająć się naszym dobrym samopoczuciem i zasypywać nas dobrymi wieściami
Nooo... Co? Pomarzyć nie wolno?
Newsy super, ale z adopcją maluchów trzeba będzie poczekać aż będzie pewność że nie zachorują. Chyba że to szczepione - nie mam do końca rozeznania.![]()
Brak apetytu to jeszcze nie koniec świata. Pociesza fakt że dorosłe koty nie przechodzą tak ciężko pp.
szirra pisze:Bura to Inka a tri to Neska
szirra pisze:Bura to Inka a tri to Neska
OKI pisze:Cholera, ja ostatnio pranie przez miau to 3 dni wieszałam, musiałam wyprać drugi raz![]()
![]()
szirra pisze:To jest jak narkotykw domu i w pracy . Tylko czekam aż mi wyłączą w pracy
OKI a jak tam twoja trójka??
Hanulka pisze:ja jestem uzależniona od miau i radomszczaków...przyznaję się bez bicia... jest jakaś grupa "aa"![]()
![]()
Hanulka pisze:OKI pisze:Cholera, ja ostatnio pranie przez miau to 3 dni wieszałam, musiałam wyprać drugi raz![]()
![]()
moje tez w pralce leżało cały dzień
jeszcze nie waniejet... powiesiłam, bo internet mi słabo wchodzi
![]()
wszyscy już śpią, w tym koty moje... co się dzieje???![]()
ja jestem uzależniona od miau i radomszczaków...przyznaję się bez bicia... jest jakaś grupa "aa"![]()
![]()
Hanulka pisze:OKI pisze:Cholera, ja ostatnio pranie przez miau to 3 dni wieszałam, musiałam wyprać drugi raz![]()
![]()
moje tez w pralce leżało cały dzień
jeszcze nie waniejet... powiesiłam, bo internet mi słabo wchodzi
![]()
wszyscy już śpią, w tym koty moje... co się dzieje???![]()
ja jestem uzależniona od miau i radomszczaków...przyznaję się bez bicia... jest jakaś grupa "aa"![]()
![]()
szirra pisze:OKI kociaki nie chcą Ci przeszkadzać w rozmowach na miau
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 41 gości