kciuki trzymam mocno, bo od chwili jak zobaczyłam Klusię na forum to bardzo mocno jej kibicuję. przepiękna z niej kotka, gdybym tylko nie była taka zakocona, to już by była moja

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gośkas pisze:to brzmi prawie jak operacja wojskowaprzydałby Wam się jakiś spec od logistyki
![]()
kciuki trzymam mocno, bo od chwili jak zobaczyłam Klusię na forum to bardzo mocno jej kibicuję. przepiękna z niej kotka, gdybym tylko nie była taka zakocona, to już by była mojaa tak mogłam tylko mieć nadzieję, że jakaś dobra dusza nie pozwoli jej dłużej marznąć
fresto pisze:Cholercia. Szkoda, że dopiero zauważyłam wątek. Siostra jechała w czwartek z Darłowa do Gdańska tyle, że pociągiem
moni_f pisze:założyłam Klusi wątek na Kotach - może ktoś się znajdzie z tym transportem.
podrzucajcie proszę, bo ja muszę do pracy
fresto pisze:Cholercia. Szkoda, że dopiero zauważyłam wątek. Siostra jechała w czwartek z Darłowa do Gdańska tyle, że pociągiem
kinia098 pisze:moni_f pisze:założyłam Klusi wątek na Kotach - może ktoś się znajdzie z tym transportem.
podrzucajcie proszę, bo ja muszę do pracy
A gdzie link ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości