A jak startujący do przetargu domek będzie miał miejsce tylko na jedno futro ?

Migiem utroncony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Oj, coś długo odsypiają te łózkowe ekscesy
piotr568 pisze:_kathrin wczoraj nie dotarła do nas, więc ja tylko na razie napiszę że pierwszą noc chłopak przespał wtulony w Kasię, rano ładnie zjadł i kuwetkuje. Dużo bardziej na razie interesuje go człowiek niż inne koty, nie kłóci sie z nimi.
piotr568 pisze:Kurcze, tak się wszyscy nim zachwycają, może ja jakiś przetarg nieograniczony ogłoszę
_kathrin pisze:Jeśli czasem przyszłoby mi do głowy w przetargu startować, proszę z góry odrzucić moją kandydaturę
piotr568 pisze:_kathrin pisze:Jeśli czasem przyszłoby mi do głowy w przetargu startować, proszę z góry odrzucić moją kandydaturę
Tobie oddam bez przetargu![]()
Masz prawo pierwokupu
_kathrin pisze:...A co będzie jak znowu na stacji coś znajdziesz?
piotr568 pisze:_kathrin pisze:...A co będzie jak znowu na stacji coś znajdziesz?
Też bez przetargu dostaniesz![]()
_kathrin pisze:Jejuniu, no ja Ciebie zamorduję!
_kathrin pisze:Orlenek ma dar uwodzenia, zarówno kobiet ludzkich, jak i kocich. Przygruchał sobie dwie małolaty, które zgodnie się nim dzielą. Wiga i Mała Dama nie odstępują go na krok.
.......
No i wyjęczała, żebym jej na dwutygodniowy TDT dała Orlenka.
......
piotr568 pisze:_kathrin pisze:Orlenek ma dar uwodzenia, zarówno kobiet ludzkich, jak i kocich. Przygruchał sobie dwie małolaty, które zgodnie się nim dzielą. Wiga i Mała Dama nie odstępują go na krok.
.......
No i wyjęczała, żebym jej na dwutygodniowy TDT dała Orlenka.
......
To daj jej w tym trójpaku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości