KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 16:02 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

andzelika1952 pisze:Tri wychodzi do jedzenia , spaceruje pohukując na koty i drze się niemiłosiernie aby jej otworzyć drzwi na dwór. Widzisz OKI , ale buraska jadła wcześniej. :(
Bardzo proszę o pomoc w nadaniu imion koteczkom , mojemu rudaskowi także. :)

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA NIEOCENIONĄ POMOC , ZA WSPARCIE I ŻYCZLIWOŚĆ BEZ , KTÓRYCH NIE MIAŁABYM SZANSY DALEJ DZIAŁAĆ.

Proponuję imię dla rudzielca Rocky lub Rambo :)
Dla małych kotków: Lola i Bola (Lolo i Bolo ?)
ka_towiczanka

Post » Pon sty 18, 2010 16:08 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

andzelika1952 pisze:Tri wychodzi do jedzenia , spaceruje pohukując na koty i drze się niemiłosiernie aby jej otworzyć drzwi na dwór. Widzisz OKI , ale buraska jadła wcześniej. :(

Ta tri jest straszna 8O :wink:
Moja też je, zajmuje mi to ok. pół godziny i się zażera, ale ja mam tylko jednego kota i mogę się tak certolić.
Bura też pewnie czuje, że coś jest nie tak, jest niespokojna, tyle się ostatnio dzieje to i apetyt straciła. A może czuje, że jej córcia ma kłopocik (sterylka dzisiaj)? Tak czy siak, będzie dobrze, dostała leki, jest dorosła, silna (wiem coś o tym) - nic jej nie będzie.
Zresztą - o nią to już ja się martwię, Ty nie musisz :)

Myślę nad imionami, ale ja kiepska w te klocki jestem :lol: U mnie kot to Kot i już :oops:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 18, 2010 16:14 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

ka_towiczanka pisze:

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA NIEOCENIONĄ POMOC , ZA WSPARCIE I ŻYCZLIWOŚĆ BEZ , KTÓRYCH NIE MIAŁABYM SZANSY DALEJ DZIAŁAĆ.

Popatrzyłam na zdjęcie burej i nasunęło mi się imię Inka. Ot taka zwykła kawka z odrobinką mleczka :)
ka_towiczanka

Post » Pon sty 18, 2010 16:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Ewa Nawalny pisze:Otóz ja od lat trzydziestu zajmuję sie bezdomnymi kotami.Codziennie do mnie przynosza chore, kalekie kocięta. Wychowałam setki, maleńkich na butelce, gdzy wyrzucano je z piwnic, czy od matek karmiących z działek.Wyleczyłem drugie tyle a może więcej, wyadoptowałam liczby, których pewno Wam trudno nawet sobie wyobrazić. Znam koty . kocham KOTY. i jesli publicznie ubolewam nad tym co się stało i pragnę nieśc pomoc, człowiek który kocha koty,jak ja , mysle tu o Pani Andżelice, powinien z tej pomocy skorzystac, a nie publicznie obrażac moja organizację.Jest to niepojęta postawa! Nie wybiera się chętnych do niesienia pomocy Prosze Pani,ale widac dla Pani jakies nie wiem personalne rozgrywki sa wazniejsze od zycia biedactw, to ja nie mam nic w tej sprawie do powiedzenia.Raz jeden z Panią rozmawiałam i przypominam, iz pwoiedziaam, w kazdej sytuacji może Pani dzwonic, mówic o problemach.A tu taka tragedia a Pani zamaist bić się w piersi, że jednak stało się co się stało, atakuje Pani innych. Ja równiez jestem " Prezesem" i zaczyna m dzienod 6 rano od sprzątania nieczytsosci, karmienia, potem praca w Towarzystwie, walka o otwieranie okienek w Łodzi, wydawanie karmy opiekunom kotków, pisanie spraw do Prokuratury, dom i z powrotem koty,leczenie, itd itd.więc ja wiem co Pani teraz przezywa, ale ja myslę, że walka o żcyie kotków nie spowodowała żadnych refleksji skoro ma Pani jeszzce w sobie tyle agresji w zwracaniu sie przeciwko ludziom chcącym pomóc kotom, powtarzam KOTOM, niekoniecznie może Pani.Bo powiem prywatnie, mam wielki żal do Pani, za te niezasłużone smierci.

Prononuje zamiast tracic energie na kolejne posty spozytkowac ja w bardziej racjonalny sposob. Po prostu po ludzku pomoc. Tak zwyczajnie. I w obliczu kociego nieszczescia zapomniec i wybaczyc jakies tam animozje.

To takie trudne????

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon sty 18, 2010 16:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

ka_towiczanka pisze:
ka_towiczanka pisze:

Popatrzyłam na zdjęcie burej i nasunęło mi się imię Inka. Ot taka zwykła kawka z odrobinką mleczka :)

fajne imiona.... :1luvu: :1luvu: a tri?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon sty 18, 2010 16:24 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Zapraszam na bazarek regionalnych fantów ufundowany przez kociamysza :1luvu: :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=106406
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 18, 2010 16:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Lubię wymyślać imiona

Lubię kawę.....Tri....Neska? :)
ka_towiczanka

Post » Pon sty 18, 2010 16:34 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

ka_towiczanka pisze:Lubię wymyślać imiona

jak dla mnie świetne :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 18, 2010 16:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Hanulka pisze:
ka_towiczanka pisze:Lubię wymyślać imiona

jak dla mnie świetne :!: :!: :!:

To czekamy na decyzję Prezesa :)
ka_towiczanka

Post » Pon sty 18, 2010 16:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

ZAPRASZAM NA POMOCOWY BAZAREK DLA KOTECZKÓW I ICH LECZENIE Z PP - KARTKI z CHILE
viewtopic.php?f=20&t=106411
Ostatnio edytowano Pon sty 18, 2010 17:00 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 18, 2010 16:59 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Imiona super a z panią Ewą nie będziemy już dyskutować bo ona bardzo rozjuszona jest. Czyli jednak Andżelika ma rację ......teraz się już upewniłam . PANI EWO LUDZIE KTÓRZY CHCĄ POMÓC NIE CZEKAJĄ NA TELEFON TYLKO DZIAŁAJĄ a pani non stop o tym ,że Andżelika ma zadzwonić. Ja już nie będę się powtarzać bo to jest jak "grochem o ścianę". Jest mi tylko bardzo przykro. Dziewczyny INKA I NESKA to super imiona dla kotek. :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Pon sty 18, 2010 17:03 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

szirra :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ciocie, a wiecie, że Kuki będzie mial domek :?: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

tak się cieszę :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 18, 2010 17:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Hanulka pisze:szirra :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ciocie, a wiecie, że Kuki będzie mial domek :?: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

tak się cieszę :ok: :ok: :ok: :ok:

Superaśnie :ok:

Tu maleńka informacja do Pani Ewy - telefon działa w dwie strony - nie wszyscy być może mają fundusze na dzwonienie :oops:
A nr konta jest na 1 str, ale dla przypomnienia podam.
Tel. 695-752-709
NR KONTA
70 8980 0009 2007 0049 7969 0001
I już więcej nic nie dodam- nie lubię awantur

Może Pani wpłacić pieniądze na konkretną lecznice na leczenie i poprosić o fakturę na ŁTOZ .....
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon sty 18, 2010 18:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

Kuki będzie miał inny domek - w stolicy :roll: , ale za to i Klopsik też będzie miał chyba domek....
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 18, 2010 18:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO ALARM PP! POMÓŻCIE

A Klopsik ma swój wątek?? :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

[poprzednia][następna]