Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kociczka39 pisze:Trzymam wielkie kciuki za chyba Tomcia(?) bo nie wiem czy z tego wszystkiego imienia nie pokopałam
anita5 pisze:kociczka39 pisze:Trzymam wielkie kciuki za chyba Tomcia(?) bo nie wiem czy z tego wszystkiego imienia nie pokopałam
Dzięki za kciuki. Potrzebne bardzo. Za Tomcia i Gucia też.
nanetka pisze:kociczka39 pisze:Trafiłam do tego wąteczku z podpisu nanetki i aż się we mnie wszystko trzęsie.
Kurde,jakbym tam wpadła,to kobietę bym chyba na strzępy rozerwała![]()
![]()
za jej "miłość"
Sorki za mój "wjazd" do wątku,ale po samym początku (dalej na razie z nerwów nie jestem w stanie czytać) się we mnie gotuje.
I teraz jeszcze końcówkę dojrzałam,że Zuzi ,z ta kochana łapenią już nie ma![]()
![]()
![]()
Trzymam wielkie kciuki za chyba Tomcia(?) bo nie wiem czy z tego wszystkiego imienia nie pokopałam
Kociczko, wszystkie najchętniej dałbysmy jej popalićDo tej pory nie jestem w stanie zrozumieć jak można zrobić takie coś kotom
Z "miłości"
anita5 pisze:Dostaje azodyl.
Nie jest z nim różowo, ale wiemy już, że może być kastrowany przy określonej narkozie i mozna mu usunąć resztę chorych ząbków.
Jutro odbieramy renal i feliwaya. Feliway ma polepszyć samopoczucie...
Gucio, bidulek, bawi się wędką. Stara się jak może pokazać, że wcale nie jest biedny, zaniedbany, bezdomny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości