Widzę, że działo się, oj działo... Współczuję... I zarazem solidaryzuję się - też chcę poleżeć na Bora Bora - i to teraz, natychmiast!

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:W każdym razie - było trudniej, trwało to dłużej i było droższe niż sobie wyobrażałam
EwKo pisze: Przy tym to nawet wpadka mojego dziadka, który zabawiał się w kominiarza i chciał udrożnić komin to pikuś (świeżo wygipsowane ściany+tumany sadzy to nie najlepsze rozwiązanie... Zdążył tylko zamknąć drzwi do pokoju, więc wszystko leciało na klatkę schodową. Auć?)
weatherwax pisze: Koty masz bardzo dzielne i uważam, że coś im się teraz należy za te wszystkie okołoremontowe stresy. Po obejrzeniu dokumentacji proponuję zostawić parę rzeczy w foliowych workach, to bardzo urozmaici wygląd mieszkania, a i koty będa zadowolone. Ze cztery worki najmniej, w różnych częsciach mieszkania proponuję!![]()
Myszka.xww pisze:o jakie masz sliczne plytki![]()
![]()
A worki, no coz...
moje zawsze dopadna jakas foliowke i wija na niej gniazdko. Najczesniej z mojego szalika
Myszka.xww pisze:no coz, chyba musisz zrobic powloczke na poduszke z folii
mjs pisze:Rano odszedł Baksiu anny09.
Nic nie zapowiadało, że tak się stanie..
Kilka chwil i nie ma naszej Rudej Kluseczki....Pewnie serduszko nie dało rady dłużej pracować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości