Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Za co?? Zadzwoniłam se pogadać o starych rowerach, a co? Daj wieści na Koty - niech ten wątek spełni funkcję informacyjną. Z tego co Andżelika mówiła jedna kota nie bardzo je, to mogą byc pierwsze objawy choroby... I jak mi jeszcze tu ktoś wyskoczy z hasłami typu "Ja nie rozumiem jak można...", to znajdę i pokąsam. Bo ja naprawdę nie rozumiem jak można szczepić kociaki z kk. I nie rozumiem jak można w pojedynkę ogarnąć takie stado.
GDZIE JEST RADOMSZCZAŃSKI TOZ JA SIĘ PYTAM?!
Hanulka pisze:kociamysza załozyła wątek kawałkiem z tego na Kotach ... viewtopic.php?f=1&t=106343
a ja się przyłączę...
szirra pisze:Przecież ta pani Ewa Nawalny mowiła ,że wystarczy jeden telefon i Andżelika będzie miała pomoc ? Może by w tym kierunku z Andżelika porozmawiać ??
kociamysza pisze:szirra pisze:Przecież ta pani Ewa Nawalny mowiła ,że wystarczy jeden telefon i Andżelika będzie miała pomoc ? Może by w tym kierunku z Andżelika porozmawiać ??
Obawiam sie, ze to takie proste nie bedzie![]()
Jesli owa vieprezeska mieszkajaca w Radomsku jest Temida75 to bywajac w watku kilka razy dziennie dobrze wiedziala co sie dzieje i zadnego ruchu/wsparcia/pomocy/odzewu nie bylo.
A jesli jest taka deklaracja o pomocy, to czy naprawde telefon jest potrzebny? Nie wystarczy po prostu pomoc?
Tak sie tylko zastanawiam.
Hanulka pisze:no dobra pisze do moda o przeniesienie, raz juz przeniosłam wątek andzelik, zobaczymy
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:Hanulka pisze:no dobra pisze do moda o przeniesienie, raz juz przeniosłam wątek andzelik, zobaczymy
![]()
![]()
![]()
napisałam do LimLim, bo juz nam pomagała, a i tak zadnego moda nie ma na forum teraz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510 i 46 gości