Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2010 10:01 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

A może dziś domek się namyśli? :ok: .. małe, czarne w typie Chanel czekają :wink:
lesna

Post » Sob sty 16, 2010 12:33 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 16, 2010 15:09 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Wczoraj w nocy w trakcie biegania i zabaw kociej bandy na korytarzu Nutka bądź Nusia (nie przyuważyłam dokladnie ktora) złamała stojący kwiat sąsiadki traktując go jako drzewo do wspinania się.. Strasznie się zdenerwowałam, nie wiedzialam, czy ta palemka to przypadkiem nie jest jakas pamiątka po kimś waznym itp. Pełna strachu przed reakcją poszłam dziś i na szczęście okazało się, że kwiat sobie stoi, bo stoi i że nic się nie stało.
Ufff...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 16, 2010 17:43 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob sty 16, 2010 18:44 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

I jak tam szafa? :kotek:
ObrazekMój Rufus, czyli kot dynamit

Kocie, mądry monarcho, tajemniczy, skryty -
Czyż nasze smukłe palce ciężkie od pierścieni
Godne są twojej czarnej i białej słodyczy
I pyszczka z aksamitu i drogich kamieni?

Najmarniejszy kot jest arcydziełem.

ciemno_niebieska

Od: Śro gru 16, 2009 20:48

Post » Sob sty 16, 2010 18:56 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

ciemno_niebieska pisze:I jak tam szafa? :kotek:

Jak na razie nie widziałam kolejnych ataków, co nie znaczy, że ich nie było :mrgreen: Gdyby Nutka zdobyła szafę to byłoby bardzo źle dla rezydentki Małej - dla niej szafa jest JEJ i to jest JEJ AZYL BEZPIECZEŃSTWA - a biedulka i tak trudno znosi tymczasy i jest bardzo zestresowana i sika poza kuwetkę.. :cry:

Marzenia11

Post » Nie sty 17, 2010 0:22 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

za zdrowie wszystkich futer i za domki dla Małych Czarnych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie sty 17, 2010 2:11 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Marzenia11 pisze:za zdrowie wszystkich futer i za domki dla Małych Czarnych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przyłączam się :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie sty 17, 2010 12:19 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie sty 17, 2010 17:08 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Marzenia11 pisze:
ciemno_niebieska pisze:I jak tam szafa? :kotek:

Jak na razie nie widziałam kolejnych ataków, co nie znaczy, że ich nie było :mrgreen: Gdyby Nutka zdobyła szafę to byłoby bardzo źle dla rezydentki Małej - dla niej szafa jest JEJ i to jest JEJ AZYL BEZPIECZEŃSTWA - a biedulka i tak trudno znosi tymczasy i jest bardzo zestresowana i sika poza kuwetkę.. :cry:

Biedna :(
Za domki, żeby czarne szybko je znalazły i nie stresowały więcej Małej :ok:
ObrazekMój Rufus, czyli kot dynamit

Kocie, mądry monarcho, tajemniczy, skryty -
Czyż nasze smukłe palce ciężkie od pierścieni
Godne są twojej czarnej i białej słodyczy
I pyszczka z aksamitu i drogich kamieni?

Najmarniejszy kot jest arcydziełem.

ciemno_niebieska

Od: Śro gru 16, 2009 20:48

Post » Nie sty 17, 2010 19:59 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:ok: :ok: :ok: Za małe, czarne, niepokorne .. za suuper domki z wysokimi szafami :mrgreen:
lesna

Post » Nie sty 17, 2010 23:30 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Marzenia11

Post » Pon sty 18, 2010 2:13 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

lesna pisze::ok: :ok: :ok: Za małe, czarne, niepokorne .. za suuper domki z wysokimi szafami :mrgreen:

Obrazek Tak się zakończyło "szafowe" szaleństwo naszego gościa, który razem z kociarstwem uczestniczył w dzikich podsufitowych gonitwach uprawianych prawie codziennie. Gość jest kotem naszych znajomych, którzy zostawili go u nas na 2 tygodnie. Bardzo przykro mi było, kiedy odbierali swojego ulubieńca w takim stanie.

vega013

Post » Pon sty 18, 2010 9:34 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Dziewczyny szaleją. Wszystko mam porozrzucane, pozrzucane, powykręcane do gory i z lewej na prawą. Naprawdę, cała podłoga w moim małym mieszkanku jest "usłana czymś".. :mrgreen: i jeszcze pobiły się o myszkę - jak by tylko jedną miały.. :twisted: :twisted: :twisted:

Kochane moje maleńkie...

Oczywiście w poranną demolkę były zaangażowane wszystkie - cała moja kocia banda (sztuk 5) :D :D :D

Marzenia11

Post » Pon sty 18, 2010 9:41 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-bez szans na dom?? zdj.str5

Marzenia11 pisze:Dziewczyny szaleją. Wszystko mam porozrzucane, pozrzucane, powykręcane do gory i z lewej na prawą. Naprawdę, cała podłoga w moim małym mieszkanku jest "usłana czymś".. :mrgreen: i jeszcze pobiły się o myszkę - jak by tylko jedną miały.. :twisted: :twisted: :twisted:

Kochane moje maleńkie...

Oczywiście w poranną demolkę były zaangażowane wszystkie - cała moja kocia banda (sztuk 5) :D :D :D

Mnie zawsze bawi taka demolkowa działalność :1luvu:

vega013

[poprzednia][następna]