MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 17, 2010 20:07 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Dzisiaj przeżyliśmy szok,jak rano wstaliśmy.
Wczoraj nasz puchaty śrubełek miał wszystkie trzy michy pełne na noc.
A dzisiaj tż mnie zrywa żebym coś zobaczyła
No ,widzę, trzy michy stoją jak stały..............................tyle że łyse w środku 8O 8O 8O
Kawałek wody na dwa ozorki został się ino
Jak Mychę mamy,tak jeszcze tak michów nie wyczyściła
Żarłok jeden :lol:
Ostatnio edytowano Nie sty 17, 2010 20:11 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 17, 2010 20:11 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

kociczka39 pisze:
kropkaXL pisze:Sylwia jest zdolniacha!!!!!

Sylwusia-Ola też chyba będzie miała chłopczyka!

Kasiu,no coś Ty ja ??? :oops: :oops: :oops:

ŁOŁ,to zajefajnie :dance: :dance: :dance:
A to już wie,czy na razie przypuszczenia?

Jesteś zdolna !-i bez fałszywej skromności! :lol:

Tak-na 90%-USG pokazało
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 17, 2010 20:14 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Eeeee :oops: :oops: :oops:
Ale fajnie ,że podoba Wam się,cieszem siem

E , to można powiedzieć ,że na 100%
U nas też dokładnie nie było widać,bo małe się doopcią odwróciło,ale lekarz jakoś tak pokombinował,że wyszło coś na monitorze,że u dziewczynki nie możliwe ,żeby to było.Później z moja sis gadałam i ona miała to samo przy młodszym synie
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 17, 2010 20:19 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Wiesz kochanie,czasem tak sie pępowina ułoży,że może być pomyłka :lol: -tak było u mojej znajomej!
Ale Olcia cały czas mówiła,że czuje,że to syn-na długo przedtem!

Sylwia-a kto tak szybko nauczył sie banerki robić?
Kto robi takie ładne rameczki z napisami?
I Ty mówisz,że nie jesteś zdolna?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sty 17, 2010 20:35 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

kropkaXL pisze:Wiesz kochanie,czasem tak sie pępowina ułoży,że może być pomyłka :lol: -tak było u mojej znajomej!
Ale Olcia cały czas mówiła,że czuje,że to syn-na długo przedtem!

Sylwia-a kto tak szybko nauczył sie banerki robić?
Kto robi takie ładne rameczki z napisami?
I Ty mówisz,że nie jesteś zdolna?

Ano i możliwe.Ale tu nie wyglądało mi na pępowinę.Lekarz sam ze dwa razy się przyglądał.W/g niego na 95 % to chop.Ale w lutym jak pójdziemy,to już na stówę będzie wiadomo.Ja raz ,że miałam zaprorokowane przez mojego brata,że to chop a dwa tez tak się czuję i ponoć wyglądam.Na zdjęciach na nk może i mniej apetycznie wyszłam,ale akurat siedziałam tak troszkę niewygodnie

Ojjj Kaśśś,bardzo długo mi to zeszło i gdyby nie pomoc forumowych dziewczynek to tyle bym umiała co figa.......... :lol: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 17, 2010 20:48 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

No bo nie ma jak forum!!!!-owszem jest paru oszołomów,parę jędz,ale w gruncie rzeczy są tu bardzo fajni ludzie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 17, 2010 20:55 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

kropkaXL pisze:No bo nie ma jak forum!!!!-owszem jest paru oszołomów,parę jędz,ale w gruncie rzeczy są tu bardzo fajni ludzie!

Właśnie,o to chodzi,że o to chodzi.
Jak nieraz coś właśnie trzeba to ile cennych rad się dostaje.Czy z banerkami,czy ogólnie,jak sobie radzić przy chorobie,zabezpieczeniach różnego rodzaju itp.
A najbardziej uwielbiam,może i momentów takich lepiej,żeby nie było ,ale jednak się zdarzają,że jak któryś z kociaków odejdzie, to dana osoba na tym forum nie jest sama,każdy jak umie ją pocieszy,zapewni ,że nie jest sama
I to jest bardzo piękne,że aż serducho się raduje wtedy mimo wszystko,że jest tyle ludzi,co czuje to samo,ten sam smutek
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie sty 17, 2010 21:24 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Bo kochamy je wszystkie i wiemy co to cierpienie po stracie kociny!
A czasem w rodzinie nie ma takiego oparcia w tej kwestii ,jak na forum!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 17, 2010 21:26 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

czy wyglaszczemy... nie wiem... niektore sie bardzo stresuja i na probe czulosci reaguja agresja.

siostra znajomej miala na 100% miec Ewunie, a ma Wiktorka ;)

Inusia, jeszcze cie kluja?! 8O Myslalam, ze to juz koniec lekow, ze juz zdrowa jestes...

kropka, masz racje. Czasem i tu zdarzaja sie niezle oszolomy, ale ogolnie fajna ekipka tu jest. Kiedys mi jedna osoba mowila, co kiedys latala po roznych forumach, ze ekipa potrafi byc tak poj....na, ze krew zalewa, a admini dopier...ja sie do byle czego, malo istotnego! Tu mamy lajtowo :) Chociaz czasem cos wyskoczy nieciekawego, jak wszedzie, normalka.
A i z wlasnego doswiadczenia wiem, jaka potrafi sie ekipa trafic na forumie, ze normalnie nerwy biora czlowieka! Na takim jednym forum przez rok mialam okazje byc adminka. Suma sumarum, skonczylo sie na tym, ze mnie jeden typek z powodow czysto osobistych, nie zwiazanych w zaden sposob z forumem stamtad wywalil, zablokowal mi konto. Ale ja juz i tak nie chce wracac do tych ludzi tam. Zwlaszcza, ze ta osoba, co mnie wy...la nadal tam rzadzi. Oczywiscie czasem podczytuje nowe posty ale nie logujac sie. Z kilkoma osobami, wartymi zaufania utrzymuje kontakt na gg, telefoniczny, mailowy... Z jedna taka sie zaprzyjaznilam do tego stopnia, ze sie wzajemnie adoptowalysmy :mrgreen: Jestesmy "siostry blizniaczki" choc ta sis jest starsza ode mnie o 20 lat... Z nia dogaduje sie bez slow, a z 95% tamtego towarzystwa nie szlo sie dogadac.

Co do wstawiania fot w ramki prosty jest photoskape. Tez ma rozne dodatki w sobie. Natomiast jesli chodzi o robienie banerkow... Sis probowala mi tlumaczyc na gadulcu, ale ja chyba za tepa jestem, bo nie zakumalam nic :mrgreen: Chcialabym sie nauczyc tego, ale przez net sie nie da, ciezko jest, a w realu pod reka nie mam nikogo, kto by mnie podszkolil. Korciaczki maja duzo nauki, nie bede im glowy zawracac, Cameo mieszka za daleko...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 17, 2010 21:27 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

a co do odejscia kociambrow za TM... ja zawsze wszystkie koty kochalam, zawsze mowilam, ze to "moje" koty. Odkad tu jestem, nawet jak kociambra osobiscie nie znam, to i tak kocham, i tez mowie, ze to jakby i "moj" kot.

Kociara82

Post » Nie sty 17, 2010 21:39 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Ola-ja też ramki biorę z photoscape'a ale nie umiem robić takich efektów!-to dla mnie skomplikowane!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 17, 2010 21:42 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

yyy....jakich efektow?

Kociara82

Post » Pon sty 18, 2010 1:01 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

kociczka39 pisze:
Cameo pisze:
Kociara82 pisze:Cameo w przyszly weekend znow wystawa w tym samym miejscu o tej samej porze. Moze znajdziesz czas i ochote na odwiedziny kociakow ktore tam beda?

Ooo, z miłą chęcią :D

Może już będę miała tę cholerną lampę :roll:

Ale Wy macie fajnie z tymi wystawami,kociambry sobie wygłaszczecie itp.

Ale u Was też są przecież wystawy ;) jedna w Maju a druga w bodajże Listopadzie ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon sty 18, 2010 1:07 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Chyba najlepiej będzie właśnei sis,jak Ci ktoś w "realu" wyjaśni,chociaż na gg tyż można jesio raz
Ale to jak będzie więcej czasu

Z tym to sie każdy zgodzi sis,a ktos nie zorientowany,nie uwierzy,że w domu wcale kociaka nie masz,z takim sercem do i o każdym kociaku piszesz

Kasiu te efekty to są pierdółki z komputera co kiedyś dawno ściągałam.Jest taka opcja w tym programie,że też możesz dodać.Powiem Ci,że też długo nie wiedziałam o tym,aż kiedyś przypadkiem,a mówię z ciekawości zobaczę co to jest,o co k'mon.I tak na próbę sobie jedno zdjęcie machnęłam i wyszło mi nawet 8O 8O 8O

Sis Kasi może chodzi o te efekty, serduszka,kwiatki itp.
Te serduszka akurat są dostępne w tym programie,a kwiatki i reszta to jest już z mojego kompa
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 1:10 Re: MYSZKA I PRZYJACIELE cz. III

Cameo pisze:

Ale u Was też są przecież wystawy ;) jedna w Maju a druga w bodajże Listopadzie ;)

Powiem Ci Kami,że nigdy wcześniej nie wiedziałam,że takie wystawy w ogóle są.Bym musiała się zapytać którejś z ziomalek chyba.Ale i tak ,kiedy by nie była,czy w maju,czy w listopadzie to w te miesiące już raczej będzie problem,żebym się na którąś wyrwała
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]