Iskierka chciała zgasnąć. Ktoś pokochał...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2010 20:41 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

słodka lampeczka ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie sty 17, 2010 20:42 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Śliczna Iskiereczko, Ty nie jesteś dzika, tylko o tym jeszcze może do końca nie wiesz. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 17, 2010 21:37 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

ObrazekObrazek

ISKIERECZKO,ISKIERECZKO POWIEDZ PRZECIE
KTO NAJSŁODSZY JEST NA ŚWIECIE?

NO PRZECIEŻ WIADOMO,ŻE TY :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 17, 2010 21:43 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

ło matko....zycie w takim kołnierzu musi byc okropne...
ani sie ulozyc porzadnie ani powiercic ani wymyc....
nie zazdroszcze...ale nosa chyba ma gorszego niz na ostatnich fotach :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Nie sty 17, 2010 22:10 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

dune pisze:...ale nosa chyba ma gorszego niz na ostatnich fotach :(

To może ja odpowiem. Na nosie jest albo grzyb, albo to drugie, to są takie krostki jak na skórze, raz to wygląda lepiej, a raz gorzej, i nie wiadomo dlaczego, kot ma kołnierz więc sobie tego nie rozdrapuje,a może? czort jeden wie.

S.

ps,wstawimy fotki nosa po czyszczeniu, widać różnicę

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Nie sty 17, 2010 22:14 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

To poczekamy. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 17, 2010 22:47 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

//do powiększenia//

Obrazek Obrazek

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Pon sty 18, 2010 1:16 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

dune pisze:ło matko....zycie w takim kołnierzu musi byc okropne...
ani sie ulozyc porzadnie ani powiercic ani wymyc....
nie zazdroszcze...ale nosa chyba ma gorszego niz na ostatnich fotach :(

Ale i tak ma tak słodkiego pysia,że tylko go schrupać.Ale widać jeszcze po niej ,po kochanym pysiu,że dzielnie walczy
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 1:21 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Senioor pisze://do powiększenia//

Obrazek Obrazek

Spoko,przy Was to nosio niedługo będzie bielutki calutki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 1:22 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

wiecie co, mój Stefan ma podobne ranki-krostki na tle alergicznym (pokarmówka) :?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon sty 18, 2010 1:34 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Miss pisze:wiecie co, mój Stefan ma podobne ranki-krostki na tle alergicznym (pokarmówka) :?

Ale ma jakieś smarowidło przepisane ,czy kazali Wam same żarełko zmienić?
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon sty 18, 2010 9:41 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

kociczka39 pisze:
Miss pisze:wiecie co, mój Stefan ma podobne ranki-krostki na tle alergicznym (pokarmówka) :?

Stefanowi się robią te grudki-ranki na bródce i po bokach pyszczka. Oczywiście jak pierwszy raz byłam z tyem u weta to dostaliśmy steryd i antybiotyk, ale też msuieliśmy przemywać to wodą utlenioną. Jemu to wyskakuje za każdym razem jak zje coś innego iź RC kitten :roll:
Teraz przez kilka dni jadl Purinę i znów to ma :( Swędzi go to :evil:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon sty 18, 2010 9:44 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Hej Iskierciu. Duża zrobi porządek z Twoim nosiem. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon sty 18, 2010 10:32 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Senioor pisze:
dune pisze:...ale nosa chyba ma gorszego niz na ostatnich fotach :(

To może ja odpowiem. Na nosie jest albo grzyb, albo to drugie, to są takie krostki jak na skórze, raz to wygląda lepiej, a raz gorzej, i nie wiadomo dlaczego, kot ma kołnierz więc sobie tego nie rozdrapuje,a może? czort jeden wie.

S.

ps,wstawimy fotki nosa po czyszczeniu, widać różnicę

Ja wiem wiem o wszystkim
ale ostatnio czytalam wlasnie
ze kołnierz był zdjęty na sekunde na próbe
a kicia cmykneła sie drapac....
A biedna Duza złapac nie mogła
i własnie taki skrót zdobilam
ze musi niestety wiesc kolnierzowe zycie
skoro jest takim drapakiem :(
i nie da sie noskowi wygoic

A teraz dla wszystkich
poranne smacznego
do kawki
:ryk:

Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon sty 18, 2010 10:34 Re: Iskierka chciała... poranek widziany oczami Iskierki s.34

Miss pisze:
kociczka39 pisze:

Stefanowi się robią te grudki-ranki na bródce i po bokach pyszczka. Oczywiście jak pierwszy raz byłam z tyem u weta to dostaliśmy steryd i antybiotyk, ale też msuieliśmy przemywać to wodą utlenioną. Jemu to wyskakuje za każdym razem jak zje coś innego iź RC kitten :roll:
Teraz przez kilka dni jadl Purinę i znów to ma :( Swędzi go to :evil:

O kurde to niezłe macie jaja.
Nasza Mycha ostatnio się drapała koło uszu i też się bałam ,że to coś od żarcia też
Ale wetka powiedziała,że to może być od różnych rzeczy,ale ona bardziej myśli,że to przez ogrzewanie.Dała nam takie smarowidło,do tej pory nazwy nie spamiętałam,a na kartce co napisała się rozczytać nie mogę.Mamy ją tym smarować raz na dzień.
Powiem Ci ,że nawet to trochę pomaga.Z jednej strony już ma ładnie zagojone.Jeszcze tylko z drugiej,tu gdzie ma rozdrapane.Jak jej się strupek zrobi to ją pewnie swędzi i sobie rozwali.Wetka powiedziała,że jakby dostała steryd własnie to byłby spokój,ale nie będzie w nią sterydów ładować,jak to powinno pomóc.Dłużej zejdzie bo dłużej ale pomoże.Oby
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]