^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 22:49 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Pixia, tam nie ma wszystkich kotów, dla których szukamy domów.
Reddie nie nadąża z aktualizacją i ostatnio zdaje się, rzadziej tu zagląda.
A kotów, które potrzebują domów jest dużo. No nic, na pewno wybierzesz odpowiedniego dla jednej i drugiej rodziny :cat3:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Sob sty 16, 2010 6:22 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Rzeczywiście nie zaglądam na forum za często ostatnio, gdyż "nie zdanżam" z wszystkim. Ale na 1 stronie jest wszystko aktualizowane na bieżąco (choć dopiero dzisiaj zmieniłam linki odsyłające do allegro). Wszystkie koty, które mi zgłaszacie tam wrzucam. Jeśli coś mam tam dodać, proszę o info.

A o jakie koty powyżej roku chodzi? Na 1 stronie większość jest powyżej roku lub około roku.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Sob sty 16, 2010 9:32 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Oooo, wywołałam Cię :D

Z pierwszej strony może zniknąć Sabina - po wielu miesiącach poszukiwań ma w końcu swój dom :)
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Sob sty 16, 2010 12:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

jak to mawiają - każda potwora znajdzie swojego amatora :mrgreen:
Ale oczywiście to tylko cytat z przysłowia ludowego wcale nie twierdzę, że Sabinka jest ową potworą 8)
A moje potwo... eee... tego... słodkie kociaczki pobiły się wczoraj o mięsko 8O Jedno chude jak harpagon drugie z brzucholem, żarełko ciągle jest dostępne a mimo to jest jak jest :roll:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Sob sty 16, 2010 16:12 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

mięsko zdobyte w walce lepiej smakuje ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob sty 16, 2010 16:59 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

ostatnie budki pozwolę sobie zawieźć na Tęczę dla pana, który karmi grupę kotów przy parkingu - teraz ma więcej kotów do karmienia i bardzo prosił o wsparcie budkowe.
mam nadzieję że sprawa z transportem wypali w tym tygodniu, zima ma być jeszcze długa :?

agiis-s

Post » Sob sty 16, 2010 17:42 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Dodam ,ze na Teczy rozwalili juz altany i koty zostaly bez dachu nad glowa . W sumie tam trzeba by wiecej budek . Biedniutkie te koty tam .Mroz ,snieg i jeszcze maszyny szaleja ploszac je .
Bardzo potrzebne sa domki dla Plamki -Chylińskiej i Szpiegowej . Gdyby ktos slyszal,ze ktos chce doroslego ,niesamowitego miziolca to mowcie pls. One az kwicza za czlowiekiem a Szpiegowa na plecy wskakuje zeby sie pomiziac .
Reddie powiedz mi slonko gdzie najlepiej dac ogloszenia,na jakie strony?

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob sty 16, 2010 17:59 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Szpiegowa ma ogłoszenia z nowymi fotami - tzn z tymi, które ja robiłam. Wrzucę ją dziś na infoludka jeszcze. Było już jej ogłoszenie, ale chyba jest przeterminowane. Moja mama by ją przygarnęła na podwórko, ale się boi, że przegonią ja psy, kotki wychowanej u mamy nie ruszają, ale dorosłego nowego kota mogą przepędzić.

Pixia szuka dorosłego kota do jakiegoś już zakoconego domu - może Szpiegowa tam by sie mogła przenieść? I nawet w ogrodzie w budce zamieszkać? Pisałam Pixi o Szpiegowej, ale nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi
Ostatnio edytowano Sob sty 16, 2010 18:12 przez e-dita, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Sob sty 16, 2010 18:11 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Czyj telefon mam podać w ogłoszeniu Szpiegowej? Nie mogę podać mojego, bo w najbliższym czasie będę za granicą.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Sob sty 16, 2010 19:47 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Taktaktaktaktaktaktak .... :mrgreen:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie sty 17, 2010 7:50 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

A o Sabinie był jakiś mail, że ma dom, czy przeoczyłam? Zdejmować ją z innych stron?

Kya, jeśli chodzi o ogłoszenia - najlepszy odzew jest z allegro, alagratki i adopcje.org. Szpiegowa tam jest ogłoszona (no, oprócz adopcje.org, bo nasze dawne automatyczne konto nie istnieje, a z założeniem nowego jest problem). Jak chcesz, to prześlij do nas formularze z fotami pozostałych kotów, wrzucimy na allegro i gratkę, i także na te pomniejsze strony z ogłoszeniami.

Niedługo będzie nowa strona fundacji (hopefully). Na razie siedzimy z TZ i przy niej ciągle pracujemy. Trochę się zmienią zasady dotyczące zdjęć, tak uprzedzam (będziemy akceptować tylko poziome zdjęcia - szerokość 800, wysokość 600 pikseli, bo tak najlepiej wyglądają na stronie, a ponadto będę prosiła, żeby zawsze jedno zdjęcie miało dodatkową wersję o ciężarze do 50 KB - to ze względu na wymogi allegro).

Proszę o jakies kciuki, dobre słowo, czy coś, bo mnie ta strona kosztuje masę stresu i nieprzespanych nocy... Normalnie w depresję zaczynam wpadać. A może to dlatego, że wkrótce czeka mnie powrót na znienawidzone studia?

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie sty 17, 2010 9:39 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

reddie pisze:A o Sabinie był jakiś mail, że ma dom, czy przeoczyłam? Zdejmować ją z innych stron?

Proszę o jakies kciuki, dobre słowo, czy coś, bo mnie ta strona kosztuje masę stresu i nieprzespanych nocy... Normalnie w depresję zaczynam wpadać. A może to dlatego, że wkrótce czeka mnie powrót na znienawidzone studia?

O Sabinie było gg :)

Kciuki trzymam oczywiście :ok:
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Nie sty 17, 2010 19:25 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

jeśli wszytko wypali w sobotę zapraszam na budkowanie
są chętni??? :mrgreen:

agiis-s