Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gonia37 pisze:Napisałam do Pani , która chce adoptować zwierzę - chore , błagalny list z prośbą o przyjrzeniu się Trufelce , mam nadzieję ,że los się w końcu uśmiechnie . Sama adoptuję teraz kotkę porozrywaną przez silnik samochodowy , więc nie mogę jej zabrać do siebie ( mam już koty) . Ale dom , o którym pisałam jest chyba bez kotów , więc byłaby szansa Oby../ .
gonia37 pisze:Pani , do której napisałam adoptuje już kotka , bardzo okaleczonego ( m. in. wydłubane oko ) przez jakąś bestię (człowieka znaczy się ) , tamten biedak już za kilka dni trafi do cudownego spokojnego domku ... Przynajmniej ON .
A co do Trufelki , to znalazłam na Kociarni jeszcze jeden wątek ,że ktoś chce adoptować kotka , może być z problemami zdrowotnymi . Napisałam , ale na razie nie dostałam odpowiedzi . Będę szukać nadal . Problem w tym , że jak ktoś ma dobre serce to najczęściej ma już kociaki . Ale podstawa to wytrwałość , więc szukajmy nadal...
Marzenia11 pisze:Szkoda że trufla nie ma aktualnego banerka to chętnie bym sobie wkleiła. Może kogoś poprosić o banerek??
trufelko kochana za zdrowie i domek![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości