Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:a druga sprawato prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie
![]()
wstępnie podam, że wizyta przedadopcyjna też dotyczy kwestii bezpieczeństwa kota ( nieogrodzony balkon) domek bardzo sympatyczny, był tam kotek wziety ze schroniska około dwa lata temu, kot chorował na serce, nagle odszedł, domek szuka dorosłego kotka, podkreslę , ze to bardzo sypmatyczna i wrażliwa osoba, martwi mnie tylko ten nieogrodzony balkon![]()
interesują się Bąblem , pytali też o naszą Misię ( ona już w ds) czyli podobają im się biało szare lub biało czarne, ale niekoniecznie, Bąbel na pewno się nie nadaje, bo on u mnie na balkonie to chwila nie uwagi i już próbował siatkę przegryzać![]()
czy jakaś doświadczona osoba mogłaby się umówić, pojechać , spojrzeć fachowym okiemnaprawdę, gdyby nie ten balkon szkoda domku
jessi74 pisze:Kruszyna pisze:jessi74 pisze:a druga sprawato prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie
![]()
wstępnie podam, że wizyta przedadopcyjna też dotyczy kwestii bezpieczeństwa kota ( nieogrodzony balkon) domek bardzo sympatyczny, był tam kotek wziety ze schroniska około dwa lata temu, kot chorował na serce, nagle odszedł, domek szuka dorosłego kotka, podkreslę , ze to bardzo sypmatyczna i wrażliwa osoba, martwi mnie tylko ten nieogrodzony balkon![]()
interesują się Bąblem , pytali też o naszą Misię ( ona już w ds) czyli podobają im się biało szare lub biało czarne, ale niekoniecznie, Bąbel na pewno się nie nadaje, bo on u mnie na balkonie to chwila nie uwagi i już próbował siatkę przegryzać![]()
czy jakaś doświadczona osoba mogłaby się umówić, pojechać , spojrzeć fachowym okiemnaprawdę, gdyby nie ten balkon szkoda domku
Przyznam się bez bicia, że u mnie balkon też był bardzo długo niezabezpieczony, na szczęście żadnemu z kotów nie przyszło do głowy, żeby z tego skorzystać![]()
W jakim rejonie ta wizyta?
ul. Sienkiewicza
jessi74 pisze:PANI OKAZAŁA SIĘ NIEPOWAŻNAdobrze że teraz
Kruszyna pisze:jessi74 pisze:PANI OKAZAŁA SIĘ NIEPOWAŻNAdobrze że teraz
Jesii, a co się stało? Jak rozumiem ten domek odpada całkowicie?
Agness78 pisze:Gosia, zawiozłam do Figaro52 dzisiaj śliczną szylkretkę 4 miesięcznę![]()
Była bardzo wystraszona i wyglądała na dziką ale nie gryzła, dała się wziąć na rękę.... poprostu przerażenie w oczach![]()
Za jakąś godzinkę wstawię zdjęcia. Dzisiejszy pobyt w schronisku był dla nas dramatyczny![]()
![]()
![]()
Nawet nie mam siły o tym pisać, bo już ryczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05 i 78 gości