SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2010 19:43 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

A... i chyba ma grzybka na drugim uszku, sprawdź proszę Mirka jak będziecie jutro u weta bo tak mi się wydaje ze tam jakiś grzybek sobie wyrósł.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 16, 2010 19:46 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

do schronu my jutro idziemy z Agness zrobić zdjęcia

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob sty 16, 2010 20:09 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Klusek daj znać jak Ci transporterek podrzucić ;) kiedy i gdzie...

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob sty 16, 2010 20:25 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

mawin pisze:do schronu my jutro idziemy z Agness zrobić zdjęcia
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob sty 16, 2010 20:59 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

jessi74 pisze:a druga sprawa :D to prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie :oops:
wstępnie podam, że wizyta przedadopcyjna też dotyczy kwestii bezpieczeństwa kota ( nieogrodzony balkon) domek bardzo sympatyczny, był tam kotek wziety ze schroniska około dwa lata temu, kot chorował na serce, nagle odszedł, domek szuka dorosłego kotka, podkreslę , ze to bardzo sypmatyczna i wrażliwa osoba, martwi mnie tylko ten nieogrodzony balkon :oops:
interesują się Bąblem , pytali też o naszą Misię ( ona już w ds) czyli podobają im się biało szare lub biało czarne, ale niekoniecznie, Bąbel na pewno się nie nadaje, bo on u mnie na balkonie to chwila nie uwagi i już próbował siatkę przegryzać :evil:
czy jakaś doświadczona osoba mogłaby się umówić, pojechać , spojrzeć fachowym okiem :wink: naprawdę, gdyby nie ten balkon szkoda domku

może ma ktoś możliwość zająć się tym domkiem :oops: i jakiegoś kotka wytypować :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob sty 16, 2010 22:43 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Biały już jest u Mirki :) :1luvu:
tutaj można o nim poczytać viewtopic.php?f=1&t=106326
i są zdjęcia :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie sty 17, 2010 12:37 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Hop na pierwsza :D

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie sty 17, 2010 13:14 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

jessi74 pisze:
Kruszyna pisze:
jessi74 pisze:a druga sprawa :D to prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie :oops:
wstępnie podam, że wizyta przedadopcyjna też dotyczy kwestii bezpieczeństwa kota ( nieogrodzony balkon) domek bardzo sympatyczny, był tam kotek wziety ze schroniska około dwa lata temu, kot chorował na serce, nagle odszedł, domek szuka dorosłego kotka, podkreslę , ze to bardzo sypmatyczna i wrażliwa osoba, martwi mnie tylko ten nieogrodzony balkon :oops:
interesują się Bąblem , pytali też o naszą Misię ( ona już w ds) czyli podobają im się biało szare lub biało czarne, ale niekoniecznie, Bąbel na pewno się nie nadaje, bo on u mnie na balkonie to chwila nie uwagi i już próbował siatkę przegryzać :evil:
czy jakaś doświadczona osoba mogłaby się umówić, pojechać , spojrzeć fachowym okiem :wink: naprawdę, gdyby nie ten balkon szkoda domku

Przyznam się bez bicia, że u mnie balkon też był bardzo długo niezabezpieczony, na szczęście żadnemu z kotów nie przyszło do głowy, żeby z tego skorzystać :wink:

W jakim rejonie ta wizyta?

ul. Sienkiewicza :D

Dobra ja pojde zobacze co i jak i zaproponuje swoją kotke :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie sty 17, 2010 13:54 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

PANI OKAZAŁA SIĘ NIEPOWAŻNA :evil: dobrze że teraz

jessi74

Post » Nie sty 17, 2010 14:17 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

jessi74 pisze:PANI OKAZAŁA SIĘ NIEPOWAŻNA :evil: dobrze że teraz

Jesii, a co się stało? Jak rozumiem ten domek odpada całkowicie?
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie sty 17, 2010 14:44 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Kruszyna pisze:
jessi74 pisze:PANI OKAZAŁA SIĘ NIEPOWAŻNA :evil: dobrze że teraz

Jesii, a co się stało? Jak rozumiem ten domek odpada całkowicie?

tak odpada całkowicie ! pani już się rozmyśliła, podając że nieaktualne bo za długo ( od piątku ) czekała na odpowiedź :?

jessi74

Post » Nie sty 17, 2010 14:46 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

ale mam jeszcze kilka innych domków
czy w schronisku są jakieś młode kotki, tak do 5-6 miesięcy ?
pani szuka kotka na dokocenie, ma dorosłego kocura, drugi chciałaby aby był młody, nie będzie obaw że się nie pogodzą

jessi74

Post » Nie sty 17, 2010 14:51 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Gosia, zawiozłam do Figaro52 dzisiaj śliczną szylkretkę 4 miesięcznę :1luvu:
Była bardzo wystraszona i wyglądała na dziką ale nie gryzła, dała się wziąć na rękę.... poprostu przerażenie w oczach :(
Za jakąś godzinkę wstawię zdjęcia. Dzisiejszy pobyt w schronisku był dla nas dramatyczny :cry: :cry: :cry:
Nawet nie mam siły o tym pisać, bo już ryczę :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sty 17, 2010 14:53 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Agness78 pisze:Gosia, zawiozłam do Figaro52 dzisiaj śliczną szylkretkę 4 miesięcznę :1luvu:
Była bardzo wystraszona i wyglądała na dziką ale nie gryzła, dała się wziąć na rękę.... poprostu przerażenie w oczach :(
Za jakąś godzinkę wstawię zdjęcia. Dzisiejszy pobyt w schronisku był dla nas dramatyczny :cry: :cry: :cry:
Nawet nie mam siły o tym pisać, bo już ryczę :cry:

aż się boję pytać o więcej :(

jessi74

Post » Nie sty 17, 2010 15:02 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Dzisiaj na naszych oczach odszedł prześliczny, domowy miziak :cry: :cry: :cry: :crying:
Pół godziny wcześniej robiłyśmy mu zdjęcia.... wyglądał dobrze :cry:
Kotek trafił 12.01 do schroniska, z wypadku. Miał problemy z łapkami, wyglądało to na jakiś
uraz kręgosłupa lub neurologiczny. Po za tym raczej w dobrej formie, śliczna sierść, podobno jadł ...
Pół godziny później przewrócił się, łapki mu się splątały.... strasznie płakał :cry: położył się i wyglądało
jakby się zaczął uspakajać..... a on właśnie łapał ostatnie oddechy w swoim życiu.... i zgasł.... na naszych oczach w 2 minuty :crying:
Próbowałyśmy go ratować.... ale nic to nie dało.... lekarz stwierdził zgon :cry:

Mruczuś ['], biegaj sobie malutki... za TM :cry: :cry: :cry:

Obrazek
Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]