Bardzo, bardzo Ci dziękuję za to, że zadałaś sobie tyle trudu i znalazłaś aż tyle wątków.
Najbardziej podobna do mojej jest ta pierwsza z Warszawy ale to niestety nie ten rok moja zginęła w lipcu lub sierpniu 2009r. ale podobieństwo jest uderzające aż sama zaczęłam mieć wątpliwości bo gdyby nie data to przysięgłabym że to Ona.
viewtopic.php?t=70242&postdays=0&postorder=asc&start=0Druga też bardzo podobna jest ta
viewtopic.php?f=13&t=94640&p=5008282&hilit=+czarna+d%C5%82ugow%C5%82osa#p5008282pisałam w tej sprawie niedawno ale jak dotąd nie mam odpowiedzi, podobno to trudna sprawa dowiedzieć się co się z nią stało ale czekam i może coś się wyjaśni.
Dołączenie: Pią Paź 10, 2008 8:09
Miejscowość: Warszawa JoMaJ napisał(a):
Kasia_S napisał(a):
Efcia1 napisał(a):
Domku pilnie szukają:
1. piękna, kilkuletnia, pół-długowłosa czarna koteczka
Witam, poszukuję swojej zaginionej czarnej kotki z długą sierścią, może to bez sensu ale radzono mi aby pisać wszędzie gdziekolwiek trafię na podobny rysopis kota. Bardzo proszę o przeczytanie mojej prośby, jest zamieszczona w dziale Koty i w dziale Kociarnia. [quote="JoMaJ"]
Witaj, obawiam się, że kotka która wtedy do nas trafiła to nie Twoja kicia ale 100% pewności nie mam, oczywiście. Wiem, że ta kicia znalazła domek, postaram się odnaleźć o niej jakieś informacje (skąd do nas trafiła, kto ją przywiózł itd.). To nie będzie takie proste ale postaram się.
Bardzo mi przykro z powodu Twojej kici
Raz jeszcze bardzo dziękuję, po zobaczeniu Twojej kotki kiedy okazało się, że to nie moja, znowu dopadło mnie całkowite zwątpienie i rezygnacja, teraz znowu odzyskuję trochę nadziei. Dziękuję.