Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 14, 2010 8:42 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Hmmm to może taka jest metoda na potwora :wink: ?

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw sty 14, 2010 16:19 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ten Gagulec to istny DEMON, nie kobieta (tfu, kocica) :twisted:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw sty 14, 2010 20:15 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Kurcze, Ulla to masz jazdę z Gagunią :twisted: Moje dwie są bardzo grzeczne u wetki. Kilka dni temu byłam na szczepieniu z Pepsi. Jest bardzo grzeczna i przy ogólnym przeglądzie stanu zdrowia i przy szczepieniu. Ale biedulka tak strasznie przeżywa te wizyty, tak bardzo się stresuje i płacze... Już się nawet zastanawiałam, czy nie zapytać mojej wetki czy ma w ofercie wizyty domowe :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw sty 14, 2010 22:47 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Rzeczywiście, niezła agentka z tej mojej ślicznotki :? .
Ona po prostu nienawidzi jak ją się do czegoś zmusza, co nie jest po jej myśli :roll: . I zrobi wszystko, by się temu przeciwstawić :roll: .
Ma charakter dziewuszka i tego chyba nie da się zmienić.
Ale dziś też była baaardzo kochana i milutka :1luvu: . Udeptywała mnie chyba z godzinę, gdy z bolącą głową położyłam się na kanapie :D. Po tej ciężkiej pracy, polizało mnie maleńkie po twarzy i położyło się na mnie :1luvu:. I tak przeleżałyśmy razem całe popołudnie :1luvu: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt sty 15, 2010 7:25 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Kotforka koffana :love:
Głaski dla koteniek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 16, 2010 20:36 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

A to mała przebiegła Gagunia :twisted: :wink:

nanetka

Post » Sob sty 16, 2010 21:36 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Co taka cisza? Gadżet z zemsty zalał klawiaturę?
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Sob sty 16, 2010 22:55 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Nordstjerna pisze:Co taka cisza? Gadżet z zemsty zalał klawiaturę?

No jak można tak oczerniać moją Gagunię? :twisted: :wink: .
Maleńkie śliczne nigdzie się nie zlało i było tak kochane, że pańcia była po prostu w 7-ym niebie :1luvu: :D.
A cisza dlatego, że pańcię przez prawie 3 dni mordowała migrena, a malutkie doglądały słodko leżące moje zezwłoki. Gagunia wchodziła na mnie, udeptywała, tuliła się i cały czas mnie doglądała leżąc na mnie :1luvu: . Schodziła dopiero wtedy, gdy ja się podnosiłam.
Takie mam kochane koteńki obie! :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie sty 17, 2010 10:17 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

A podała Ci chociaż przysłowiową wody szklankę? :wink: Bo z samego udeptywania to raczej się nie wyżyje...
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie sty 17, 2010 11:16 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:A podała Ci chociaż przysłowiową wody szklankę? :wink: Bo z samego udeptywania to raczej się nie wyżyje...

Nie musiała :D. W czasie migreny wystarczy mi Gosiu samo udeptywanie :D. Na jakiekolwiek jedzenie, picie czy zapach czegokolwiek mam niestety natychmiast odruch wymiotny :(.

Ale gdybym ją poprosiła, to pewnie w pyszczku przyniosłaby mi trochę wody! :mrgreen: . Ona bardzo sprytna jest i z pewnością by sobie poradziła! :ok: :mrgreen:
Wszystko nosi w pyszczku maleństwo moje kochane :1luvu: .

Dzisiaj od rana maleńkie moje też są bardzo grzeczne :1luvu: . Ładnie zjadły, poszarpały się i poganiały, ale za chwilę będą pewnie mniej szczęśliwe, bo czeka je niedzielna toaleta... :wink: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie sty 17, 2010 11:45 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No to masz super pielęgniarki w domu :D Tylko za bardzo je nie męcz tą toaletą :mrgreen: Moje kochają obcinanie pazurków i wyczesywanie, bo zawsze po wszystkim dostają nagrody :D

nanetka

Post » Nie sty 17, 2010 14:32 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Panienki już po toalecie :D. Niunia jak zwykle była spokojna, no ale to jest najgrzeczniejszy kotek na świecie :ok: :1luvu: .
Gagunia natomiast... :roll:, urządziła taki kabaret, że aż się popłakałam ze śmiechu :lol:.
Moje dziewczynki też zawsze dostają pastę odkłaczającą już po fakcie, którą uwielbiają.

I muszę Wam powiedzieć, że zaczynają mi się obie bardzo sypać :? . Ciekawe, czy to zapowiedź zbliżającej się wiosny? :wink: . Oby....
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie sty 17, 2010 15:33 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Moje też zaczęły chyba już zrzucać nadmiar futra :D Wszędzie pełno sierści :roll:

nanetka

Post » Pon sty 18, 2010 7:15 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Cześć Dziewczyny! :)
Widzę, że wesoło macie, nie powiem :wink:
MPiki też się sypią koszmarnie, zwłaszcza Pucuś i Pumek.
Wczoraj wieczorem wyczesałam z Pucia kulę kłaków wielkości orzecha włoskiego :roll:
A włosy wyłaziły nadal - gdybym czesała do oporu, mogłabym mieć w domu sfinksa :wink:

Głaski dla panienek! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 19, 2010 13:27 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Moje dziewczynki nadal kochane i słodkie :1luvu: .
Gagunia nie odstępuje mnie na krok, łazi po mnie, mizia się, noskuje, jest po prostu cudowna! :1luvu: . Zębów nie mogę umyć, bo natychmiast mam ją na głowie :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]