A oto dla zainteresowanych nowe wiesci o kotce i jej syneczku.Maluszek rosnie jak na drozdzach... ma coraz wieksze szparki w oczkach

nie moge sie juz doczekac kiedy zobacze cale jego slipka

on jest taki slodziutki ,to wspaniale moc sie przygladac jak z dnia na dzien taka istotka rosnie

po dlugich zastanawianiach podjelam decyzje co do malucha imienia.Nie wiem jak go nazwą przyszli rodzice(moze IZZA)

,ale dla mnie bedzie nazywal sie jak juz wczesniej gdybalam CYTRUSEK !!!
Nie mam jeszcze imienia dla jego mamusi,mam kilka propozycji(IZIS,LIZA,ELIS),ale musze je jeszcze przemyslec bo sa do siebie zbyt podobne i poprostu nie wiem na co sie zdecydowac.Moze wy bedziecie tacy kochani i pomozecie mi w wyborze imienia lub cos zaproponujecie ???? kazda propozycja bardzo mile widziana
co do mamusi to mam tylko jeden problem... kiciunia nie chce prawie wogole pic,ani wody,ani specjalnego mleczka

z jedzeniem nie ma problemu ,ale paśkuda mala jest troche wybredna,tego nie tamtego nie...
boje sie,ze jesli nie bedzie pic to pomimo,ze jest najedzona moze zabraknac jej mleczka( a i tak karmi tylko jedno malenstwo) ,czy to jest kochani mozliwe ??? co powinnam jej najlepiej dawac jesc zeby zapelnic chociaz troche braki w piciu.Prosze o rady