Drombole część V --> upał!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 16, 2010 18:04 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

właśnie, które to mogą być buty? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob sty 16, 2010 19:09 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

juz zlokalizowalam, o ktore chodzilo :twisted: o te: Obrazek

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Sob sty 16, 2010 20:26 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

O to,to!
No na mnie zrobiły wrażenie.
Łączone odcienie uwielbiam, a ten obcas...ho, ho!
Też jestem trochę maniaczka obuwia ale z naciskiem na hmm...jakby tu powiedzieć..., bezproblemowość w stawianiu kroków. :twisted:

A koty nasze były leczone odwrotnie, to znaczy Sroka zaczęła od interferonu ludzkiego a od sierpnia virbagen.
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Sob sty 16, 2010 20:51 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

ostatnio kupilam 2 pieeekne pary balerinek i czekam na wiosne 8)
zastanawiam sie, czy robic Pchełce ten test ze szpiku, czy zatrzymac sie na krwi tylko, nie chce jej juz dodatkowo meczyc :(

vadee

Post » Sob sty 16, 2010 21:32 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

vadee pisze:ostatnio kupilam 2 pieeekne pary balerinek i czekam na wiosne 8)
zastanawiam sie, czy robic Pchełce ten test ze szpiku, czy zatrzymac sie na krwi tylko, nie chce jej juz dodatkowo meczyc :(

Ja też miałam dylemat, ale stwierdziłam ze wolę wiedzieć.
I nie dziwię się że chcesz jej oszczędzić stresów, żal mi zawsze ich okrutnie, bo nie wiedzą o co chodzi.
Ja mam 4 koty i każde inaczej reaguje na wyjazd do weta.
Sroka często robi kupę w drodze i chce wyłamywać drzwiczki transporterka. Ale w sumie nie jeździmy z nią często. Odpukać, nic się złego nie dzieje.

A Twoje futerka piękniutkie i chyba zakumplowane mocno, u mnie to różnie bywa. :evil:
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać
J. Pilch

malwina

Od: Sob lut 18, 2006 19:40

Post » Sob sty 16, 2010 21:33 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

vadee pisze:na weekendowe dzień dobry - dziewczynki o poranku :1luvu:

Obrazek

jakość koszmarna :twisted: ale jaka Pela jest duża :mrgreen:

Z Pchełki baaardzo się cieszę :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob sty 16, 2010 21:36 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

Mysza pisze:
vadee pisze:na weekendowe dzień dobry - dziewczynki o poranku :1luvu:

Obrazek

jakość koszmarna :twisted: ale jaka Pela jest duża :mrgreen:

Z Pchełki baaardzo się cieszę :)

bo to komorka, rano nie moglam znaleźć aparatu :) mozesz być dumna z Peli, pieszczoszek z niej nieprzyzwoity i ostatnio pare razy na dzwiek mojego glosu i wtargniecia do pokoju pobiegla w kierunku moim (sic!), a nie, jak zazwyczaj, wprost przeciwnym :lol: no i całe noce już spędza w łóżku na mruczeniu, barankach i tuleniu :1luvu:

Malwina - nie zawsze jest różowo ;) np. Kret nadal ma czasem napady przesladowania Peli (czytaj: proby morderstwa), wiec nigdy nie zostaja sami razem, chociaz ona dzieki Bogu coraz mniej sie boi :D za to Rudzik z Pchełką są przenajlepszymi przyjaciółkami :1luvu:

a do weta boja sie zawsze i placza :( chociaz sama wetke bardzo lubia i wydaje mi sie, ze sie nie boja, co najwyzej buntuja przeciw nadmiarowi macanka ;)

vadee

Post » Sob sty 16, 2010 21:42 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

kupiłas nowe buty i nic nie powiedziałaś?? :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob sty 16, 2010 21:44 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

tak, w marcu 2009 :ryk:
wiesz, ze zawsze Ci mowie :lol:

ps: a w ogole to obie mialysmy spac chyba :lol:

vadee

Post » Sob sty 16, 2010 21:51 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

no miałyśmy, ale ja musze zebrać plony i czekam do 22 :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob sty 16, 2010 22:26 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

a ja mam impreze w mieszkaniu obok :P

vadee

Post » Nie sty 17, 2010 11:54 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

jedna z zalet posiadania kotów w domu - nic już nie dziwi.

można np. wstać rano i znaleźć pod nogami pomidora, odkryć na nim sto dziurek zadziwiajaco przypominających kształtem kocie pazury, po czym uznać to za rzecz najnormalniejszą w świecie.

albo przenosić w rękach pełną żwiru kuwetę z pokoju do pokoju i nagle poczuć, że - podczas tychże przenosin - Elegancki postanowił sobie do niej wskoczyć i się kawałek przejechać.

dzień jak codzień... :lol:

vadee

Post » Nie sty 17, 2010 17:54 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

Pchełka i Pelcia w jednym stały domu...
Pelcia na dole, a Pchełka na górze... ;)

Obrazek

Rudzik i jej ukochana, zafutrzona leżanka ;)
Obrazek

Elegancki zobaczył przyszłość ;)
Obrazek

Pluszowy Krecio :1luvu:
Obrazek

vadee

Post » Nie sty 17, 2010 18:47 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

a skąd wzięły tego pomidora?bo nie powiesz mi, że z lodówki 8O :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon sty 18, 2010 10:28 Re: Dromboli 5 vol. 5 - Pchełka wygrała z białaczką :)))))))))

ze sklepu ;)

nie no, w kuchni leżą w misce ;)

vadee

[poprzednia][następna]