jedza strasznie duzo, zwlaszcza chlopczyk kuweta dzis byla pelna i tylko w niej, bo wczoraj jeszcze byl problem, kupal byl w reczniku mniej sie boja i daja sie glaskac dzis idziemy do weta
bylam wczoraj z małymi u dra Lesiaka temp około 40 stopni u obydwóch w uszach swierzb, u tri rowniez jakas ropa, oczki zamglone dostaly baterie zastrzykow, w domu mam podawac Ceporex w sobote kontrola jedza i wala kupy bez zmian a dzis rano maly chlopczyk nawet sie bawil i zobaczymy
wczoraj sama podalam malym zastrzyki wyglada na to ze jest lepiej bo mniej sie boja jakos sie chyba troche najadly bo teraz im wystarcza 100 gram na raz no i wiadomo co bylo przyczyna: w kupalu byly olbrzymie robaki daja sie tez mietolic juz bez problemu
ja też wolę dawać w domu bez tego całego łapania,wożenia,czekania... Zdecydowanie lepiej to znosza. Robale umęczyły maluchy troche. Fajnie,że juz mietoszki można z nimi wyprawiać.
dzis bylismy na kontroli u dra Lesiaka temp mniejsza, uszka sie lecza antybiotyk dziala mam podawac dalej kolejna wizyta w czwartek - bedziemy poprawiac tluczenie swierzbowca i robali
kupilam malym myszki, wiec sie bawia, szczegolnie chlopczyk nie rozrabiaja co u kotkow w ich wieku nadzwyczajne obym nie napisala tego w zla godzine
Dziwi,dziwi Tylko czasem trzeba poczekac na obwieszczenie ich światu. Ja czekam na zachowanie i co mi do kociastych pasuje Dobrze,że ze zdrowiem lepiej i humorkiem!!! Maryla obys w zła godzine nie powiedziała o ich spokojności Podpasą się,podleczą i...dom zdemoluja. To jak maja maluchy na imie???? Pytam oficjalnie