OKI pisze:Co mam napisać?![]()
Tacia jest super, zdążyła zwiedzić całe mieszkanie, zjeść troszkę, walnąć qpala za sofką, a teraz śpi koło kuwety![]()
Jak sprzątnę, to będzie więcej
no skąd ją masz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Co mam napisać?![]()
Tacia jest super, zdążyła zwiedzić całe mieszkanie, zjeść troszkę, walnąć qpala za sofką, a teraz śpi koło kuwety![]()
OKI pisze:Nie wiem, ile ona waży, jest ciężka, cięższa od Szelmy (4,5 kg) na pewno, ale jest lżejsza niż na to wygląda
kalair pisze:OKI pisze:Nie wiem, ile ona waży, jest ciężka, cięższa od Szelmy (4,5 kg) na pewno, ale jest lżejsza niż na to wygląda
Futerko.
OKI pisze:Zwracam Taci honor, to nie kupa, tylko ta szara myszka, z którą przyjechała![]()
![]()
![]()
Same kolorowe myszki były do tej pory w domu![]()
Skleroza, sama ją tam rzuciłam
Mam nadzieję, że mi wybaczy to faux pas![]()
Nie wiem, ile ona waży, jest ciężka, cięższa od Szelmy (4,5 kg) na pewno, ale jest lżejsza niż na to wygląda
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Nie wiem, ile ona waży, jest ciężka, cięższa od Szelmy (4,5 kg) na pewno, ale jest lżejsza niż na to wygląda
Futerko.
Nie futerko![]()
Cała masa futraToż to puchacz jest
trawa11 pisze:OKI pisze:Co mam napisać?![]()
no skąd ją masz, w jakim jest wieku , i takie tam
OKI pisze:trawa11 pisze:OKI pisze:Co mam napisać?![]()
no skąd ją masz, w jakim jest wieku , i takie tam
Stąd ją mamCzyli z Koterii via Stalowa Wola
Kinga, wstyd mi strasznieAle Taćka (od Tatoo) jest niesamowitym kotem - wszystko jej zwisa
Tylko to mnie pociesza
margaretka2002 pisze:Aleeee fajnie. I co Kota na to?
OKI pisze:margaretka2002 pisze:Aleeee fajnie. I co Kota na to?
Kota-Potwora?
Z letka jest zrezygnowana, bo już się towarzystwo po całej chałupie rozlazłoMłoda się zalogowała w sypialni
![]()
Kalair, ona to futro ma przedziwneMisiek taki
Pluszowy
kalair pisze:Safcia też pluszowa.Najfajniejsze ma futereczko. Takie futerko faktycznie dodaje kilogramów!
![]()
OKI pisze:kalair pisze:Safcia też pluszowa.Najfajniejsze ma futereczko. Takie futerko faktycznie dodaje kilogramów!
![]()
Pewnie dlatego od razu mi w oko wpadła![]()
Ale mam cicho w mieszkaniu, w ogóle nie wiem, czy mam jakieś zwierzaki![]()
Oby tak dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 351 gości