Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dellfin612 pisze:Vega, masz kapitalne drapaczysko!!!Sama bym po nim pobiegała
serotoninka pisze:Vega, błagam Cię, udostępnij Basi drapak choć na trochęI Proszę mnie też zaprosić , nie mogę tego przegapić!
dellfin612 pisze:Serotoninko, dla Ciebie to ja nawet na swoją kocia ścianę się wdrapię
vega36 pisze:Wracając do drapaka. Zdecydowanie odradzam kupowanie niższego drapaka, bo będzie się przewracał. Wstawiłam do Mamy drapak wysokości 1,5 m (i tak często tam nie jeździmy). Nie wytrzymuje nawet minuty zmasowanego ataku bandy demolek. Trzeba go w locie łapać, bo jedno na drapaku, drugie pod...Teoretycznie powinien stać prosto jak... (tu mi zabrakło porównania)... W praktyce - chyba tego nie wie, nikt go nie zapoznał z teorią.
seidhee pisze:vega36 pisze:Wracając do drapaka. Zdecydowanie odradzam kupowanie niższego drapaka, bo będzie się przewracał. Wstawiłam do Mamy drapak wysokości 1,5 m (i tak często tam nie jeździmy). Nie wytrzymuje nawet minuty zmasowanego ataku bandy demolek. Trzeba go w locie łapać, bo jedno na drapaku, drugie pod...Teoretycznie powinien stać prosto jak... (tu mi zabrakło porównania)... W praktyce - chyba tego nie wie, nikt go nie zapoznał z teorią.
A jakiej marki? U nas jest Rufi wys. 125cm i stoi sztywno jak... yy... słup. Choć sufitowy za 300zł to brzmi kusząco
dellfin612 pisze:Mnie jeszcze podawano kiedyś nazwę firmy LEOLAND, w którym można nabyć jakieś różne fajne drapaki, chyba modułowe, do własnej aranżacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 9 gości