MaryLux pisze:Afcależenie głupia! Masz ją po mnie!
a no chyba ze tak

czesc Dużej i koteczkom

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Afcależenie głupia! Masz ją po mnie!
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Wiesz, co Duża wczoraj ze mną i Luną zrobiła? Zapakowała nas do transportera (uciekałem przed nia, myślałem, że do weta chce mnie zawieźć, ale przyszli panowie w beretach i zaczęli wszystko z naszego domu wynosić), potem przyjechał Duży Dużego i zawiózł nas do innego domu, takiego pustego.
Zwiedziliśmy go, ale tak jakoś dziwnie w nim było...Potem znowu przyjechali panowie w beretach i zaczęli wnosić, to co wynieśli (bez sensu, ale kto zrozumie Dużych...). Na wszelki wypadek schowałem się za drzwiami w pokoju, którego nie znam...
Dziś już lepiej-mamy sporo kryjówek, bo wszędzie kartony stoją.
A Duża się cieszy, że ma nowy dom na 4 krzyżyk życia.
Bruno
Dorota pisze:...bry... NuśNusiu![]()
Mru
Haker1 pisze:Cześć Psocie z Kulko i Ineczko.
Zdolnego macie Dziadka![]()
Muszę coś zrobić, żeby nasz Duży tak potrafił,
na razie umie tylko wysadzać jakiś główny korek
na wejściu do naszego mieszkania.
Musi jeszcze dużo się nauczyć.
Haker
annette88 pisze:MaryLux pisze:Afcależenie głupia! Masz ją po mnie!
a no chyba ze tak![]()
czesc Dużej i koteczkom
Avian pisze:Dzień dobry
MaryLux pisze:aglo pisze:Cześć Ineczko!
Wiesz, co Duża wczoraj ze mną i Luną zrobiła? Zapakowała nas do transportera (uciekałem przed nia, myślałem, że do weta chce mnie zawieźć, ale przyszli panowie w beretach i zaczęli wszystko z naszego domu wynosić), potem przyjechał Duży Dużego i zawiózł nas do innego domu, takiego pustego.
Zwiedziliśmy go, ale tak jakoś dziwnie w nim było...Potem znowu przyjechali panowie w beretach i zaczęli wnosić, to co wynieśli (bez sensu, ale kto zrozumie Dużych...). Na wszelki wypadek schowałem się za drzwiami w pokoju, którego nie znam...
Dziś już lepiej-mamy sporo kryjówek, bo wszędzie kartony stoją.
A Duża się cieszy, że ma nowy dom na 4 krzyżyk życia.
Bruno
To mieliście strasne przeżycia (ojeeeej, aż zasepleniłam ze strachu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 141 gości