OKI pisze:No nieeee, ja też potrafię pohulać... i to nieźle![]()
To co? Kotom zabronię?![]()
Iiiii.... tak....
Kocierzyński wzięłam
bardzo słusznie

kotami trzeba sie zajac choc troche , to im hulanki z głowy wywietrzeja. Nudzą sie , to i wymyślaja harce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:No nieeee, ja też potrafię pohulać... i to nieźle![]()
To co? Kotom zabronię?![]()
Iiiii.... tak....
Kocierzyński wzięłam
magaaaa pisze:Nie gadaj, dali Ci tyle?
A tak w ogóle to ile Ci przysługuje? 18? 20? 28?
OKI pisze:magaaaa pisze:Nie gadaj, dali Ci tyle?
Tydzień wzięłam, a ile mi przysługuje, to się nigdy doliczyć nie mogę, bo to skomplikowane jest wielce![]()
Przysługuje mi maksymalny (28?) + jeden![]()
Ale mam prawie cały zeszłoroczny niewykorzystany, bo w zeszłym roku dopiero w grudniu wykorzystałam ten z 2008W życiu się w tym nie połapię
![]()
Trawa, już ja im dam harce
OKI pisze:magaaaa pisze:Nie gadaj, dali Ci tyle?
Tydzień wzięłam, a ile mi przysługuje, to się nigdy doliczyć nie mogę, bo to skomplikowane jest wielce![]()
Przysługuje mi maksymalny (28?) + jeden![]()
Ale mam prawie cały zeszłoroczny niewykorzystany, bo w zeszłym roku dopiero w grudniu wykorzystałam ten z 2008W życiu się w tym nie połapię
![]()
ASK@ pisze:Błyskawicznie odpowiadam.Mamy 3 koty.Każdy swego.Uczciwie postawiona sprawa!Kazdemu zapdł w serce jakis kociak i ten został.4 pracujący nad nami to Pikus.Jego historia jest smutna i wszystko wskazuje,że zostanie u nas.Jest wycofanym kotem i mieszka w naszej...szafie.Jak on bedzie nadawał sie do adopcji to my juz nie bedziemy mogli podjąc takiej decyzji.Pikus jest objawem posterylkowym.
Od wrzesnia mielismy totalne zagęszczenie.Wszystkie koty znalazły domy.WSZYTSTKIE!Rotacja była duża.Kot spod samochodu,kot z drzewa,siostry wyrzucone na miejsce dokarmiania dziczek,kot grzejacy sie na silniku samochodu,efekty uboczny prezentów swiatecznych,posterylkowce...
Oki wybór jest duży.Jak zaczniesz to nic juz maszyny dokacania nie powstrzyma...
ASK@ pisze:Błyskawicznie odpowiadam.Mamy 3 koty.Każdy swego.Uczciwie postawiona sprawa!Kazdemu zapdł w serce jakis kociak i ten został.4 pracujący nad nami to Pikus.Jego historia jest smutna i wszystko wskazuje,że zostanie u nas.Jest wycofanym kotem i mieszka w naszej...szafie.Jak on bedzie nadawał sie do adopcji to my juz nie bedziemy mogli podjąc takiej decyzji.Pikus jest objawem posterylkowym.
Od wrzesnia mielismy totalne zagęszczenie.Wszystkie koty znalazły domy.WSZYTSTKIE!Rotacja była duża.Kot spod samochodu,kot z drzewa,siostry wyrzucone na miejsce dokarmiania dziczek,kot grzejacy sie na silniku samochodu,efekty uboczny prezentów swiatecznych,posterylkowce...
Oki wybór jest duży.Jak zaczniesz to nic juz maszyny dokacania nie powstrzyma...
trawa11 pisze:OKI pisze:
Trawa, będę je miała na oku
i oka nie zmrużysz![]()
![]()
OKI pisze:trawa11 pisze:OKI pisze:
Trawa, będę je miała na oku
i oka nie zmrużysz![]()
![]()
Ja twarda baba jestem, zamknę drzwi i będę spać jak kamień![]()
Tam już nie ma nic do stłuczenia![]()
a czy wogóle juz cos stlukły![]()
Chyba
OKI pisze:Wydaje mi się, że jeszcze dziś będzie spokojnie... ale zobaczymy![]()
Miały bardzo męczący dzionek, musiały się bez przerwy pilnować![]()
Może odeśpią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 110 gości