Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Jest tylko jedno wyjście - zrobić testy absolutnie wszystkim kotom i oddzielić zdrowe od chorych. Policzyłam ile by kosztowało 60 testów po najtańszej cenie jaką znalazłam w necie. 2400![]()
A przecież trzeba by mieć jeszcze zapas dla kotów nowo przyjmowanych.
Ja-Ba pisze:Jest tylko jedno wyjście - zrobić testy absolutnie wszystkim kotom i oddzielić zdrowe od chorych. Policzyłam ile by kosztowało 60 testów po najtańszej cenie jaką znalazłam w necie. 2400![]()
kasia86 pisze:Ja-Ba pisze:Jest tylko jedno wyjście - zrobić testy absolutnie wszystkim kotom i oddzielić zdrowe od chorych. Policzyłam ile by kosztowało 60 testów po najtańszej cenie jaką znalazłam w necie. 2400![]()
Sytuacja okropna, ale trzeba coś zrobić, żeby ratować te koty, które jeszcze uratować można.
Tylko czy po zrobieniu testów, na chore koty nie będzie wydany wyrok?
Ja-Ba pisze:Schronisko od kilku lat rozprowadza cegiełki, podobno robi się jakieś specjalne allegro cegiełkowe - muszę zapytać bo się na tym nie znam. Te cegiełki które znam i też pomagałam w ich rozprowadzaniu sa normalne, papierowe w formie zakładek do książek.
W schronisku nikt takiego wyroku na białaczkowce nie wyda, jednak UM może usiłować wymusić decyzję o usypianiu białaczkowych kotów.
Femka pisze:to nie jest niemożliwe
Ja-Ba pisze:Akcja 1% też jest propagowana .
Ja-Ba pisze:Gibutkowa
czy orientujesz się w tym, czy do wystawiania cegiełek na Allegro też jest potrzebne zezwolenie?
Na normalne cegiełki musi być i właśnie się dowiedziałam że to które schronisko miało, niedawno wygasło. O nowe trzeba się na nowo zwrócić do Urzędu Marszałkowskiego w Poznaniu a to znowu trochę potrwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Silverblue i 54 gości