trawa11 pisze:żartowalam![]()
bo ja uwielbiam pieczarki , dlatego wszedzie je widzę![]()
pysznie to wygląda
pieczarki są też takie jędrne bo nie lubię sfalczałych

Moderator: Estraven
trawa11 pisze:żartowalam![]()
bo ja uwielbiam pieczarki , dlatego wszedzie je widzę![]()
pysznie to wygląda
alus1 pisze:kalair pisze:Eh, Aluś, zagoniłam JJ do tarcia ziemniakow. Placki ziemniaczane na pocieszenie se zrobię.
no do nich beff stogonow byłby pyszny mniam![]()
to taki rodzaj przyrządzenia gulaszu z polędwicy wołowej z dodatkiem pieczarek koncentratu i kwaśniej śmietany![]()
istnieje całe mnóstwo przepisów i kilka rodzajów nazewnictwa, no wiesz co kucharz to przepisnajważniejsze jest odpowiednie pokrojenie wołowiny i odpowiednie jej podsmażenie
kalair pisze:Chcesz, żebym umarła z głodu?![]()
![]()
Brzmi rewelacyjnie! Nie mam mienska, niestety zostaniemy przy samych placuszkach..Z cebulką.
alus1 pisze:kalair pisze:Chcesz, żebym umarła z głodu?![]()
![]()
Brzmi rewelacyjnie! Nie mam mienska, niestety zostaniemy przy samych placuszkach..Z cebulką.
ja odpuściłam rybka będzie w niedzielę w końcu karnawał mamy![]()
a placuszki uwielbiam też ze śmietaną i cukrem
alus1 pisze:dobrze że zjadłam to co wyżej wkleiłam bo bym poleciała robić placki smaka narobiłyście![]()
trawa11 pisze:alus1 pisze:dobrze że zjadłam to co wyżej wkleiłam bo bym poleciała robić placki smaka narobiłyście![]()
Moj TZ to takich z 20 wcina
alus1 pisze:trawa11 pisze:alus1 pisze:dobrze że zjadłam to co wyżej wkleiłam bo bym poleciała robić placki smaka narobiłyście![]()
Moj TZ to takich z 20 wcina
a Ty?
alus1 pisze:dobrze że zjadłam to co wyżej wkleiłam bo bym poleciała robić placki smaka narobiłyście![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 341 gości