Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Czw sty 14, 2010 22:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Bardzo mi sie Basia podoba
bardzo
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt sty 15, 2010 17:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

BarbAnn pisze:Bardzo mi sie Basia podoba
bardzo

Bierzesz :D ?
Mogę nawet osobiście dowieźć, całe wieki nie byłam w Krakowie 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 15, 2010 17:14 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

To już tradycja, ale znów muszę Wam powiedzieć DZIĘKUJĘ :1luvu:
I za samą Waszą obecność tutaj, i za wszystkie prywatne wiadomości/kontakty, i w ogóle w ogóle... Prawda jest taka, że mój stan w tej chwili nie pozwala mi na żadne pozapracowe kontakty towarzyskie (zwyczajnie brakuje siły, o nastroju nie wspominając), nie widuję się i nie rozmawiam teraz dosłownie z nikim, piszę tylko prawie codziennie tutaj do Was - dlatego tak bardzo dużo dla mnie znaczy, że jesteście - że ktoś chce utrzymywać ze mną kontakt - że ktoś jest chociaż przez chwilę blisko... :1luvu:
Może się kiedyś jeszcze wykopię......
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt sty 15, 2010 17:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

genowefa pisze:Wielbłąd, przepraszam, że to napiszę, ale czuję nieodpowiednią osobą w tym wątku. Ja tego po prostu nie rozumiem. Nie potrafię Ci pomóc w żaden sposób, choć bardzo bym chciała. Ani nawet połączyć się w bólu. Myślę, że dla osób takich jak Ty ważne jest, aby ich wypowiedzi czytał ktoś kto to rozumie, czuje się tak samo. Już samo to pomaga. Wróciłaś na podforum dla deprechowiczów? Czarna Żmija is gone. Już nie wróci....

Nie szkodzi, że nie rozumiesz. To chyba nawet dla Ciebie samej lepiej: nie rozumieć czyjegoś głębokiego pierdolca - prawdopodobnie świadczy to m.in. o tym, że sama jesteś na rozmaite pierdolce niepodatna i Ci nie grożą :wink:
Nie chodzi o żadne łączenie się w bólu - ważne, że tu jesteście, czytacie, piszecie coś, wklejacie fotki... Paszcza mi się chociaż na chwilę uśmiecha na Siupsiupka, Boniaka gattary, Nerysia Ali czy Kropcię bubora...
Zostań, nie żartuj sobie :twisted:

Wiesz, niestety jakoś nie potrafię się zebrać do szczerego, systematycznego pisania na Depresji. Nieważne, że wiadomej osobie nie udało się tam dostać - myślę, że przynajmniej w jeszcze kilku osobach oprócz mnie udało jej się mimochodem zniszczyć tę jakąś otwartość, odwagę, zdolność do opisywania tego co boli w codziennych szczegółach (bo ja tutaj nie piszę w szczegółach, o nie... i mam jeszcze przynajmniej ze trzy inne poważne problemy-ślepe dróżki, o których tutaj na poważnie nie piszę w ogóle :( ...) - prawdopodobnie na zawsze. Od afery z "kretem" podforum przycichło i przyblakło - OSOBA może być z siebie zadowolona :evil:
I jeszcze jedno: Cz. Ż. isn`t gone :roll: . Żyje, zapewne dobrze się ma, nadal syczy i kąsa na oślep, choć już pozaforumowo (dłuższa historia, wszystko opada). Zresztą na forum też bywa, tyle że ze wstydu od dawna wyłącznie w Pieluchowych Opłotkach :wink:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 15, 2010 17:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

wykopiesz to cholerstwo na pewno :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt sty 15, 2010 17:56 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt sty 15, 2010 17:59 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

A teraz z kociego frontu (w końcu to ich wątek :oops: ):
Wytłumaczcie proszę Palczastemu Półgłówkowi, żeby przestał wreszcie napastować Ropuszka :roll:
Napada, gryzie w głowę albo w ogon, paca łapą, warczy i mruczy złowrogo, wyrywa z Żabiego futra skalpy :roll: ... A Żaba tylko miauczy-krzyczy, usiłuje zwiewać (z marnym skutkiem, Palczasta Zaraza wykazuje się tutaj jakimś wprost niemożliwym jak na niego refleksem 8O ), ewentualnie nieśmiało odpacnie Zarazie w durne czółko lub w cokolwiek innego - i nic poza tym.
Palczasty oduczył się już zaczepiania takiej Tadźki ( :strach: ), Lilaka czy Nunki i najwyraźniej postawił na uprzykrzanie życia jednostce, która jest z Drani niemal najmniej porywcza (Bidzi też dokucza, a jakże - tyle, że Bidzia na stałe mieszka w małym pokoju i rzadziej jest na jego zaczepki narażona). Biedny Ropuszek, biedny mój synuś cudowny :wink: : że też mu przyszło mieć za brata takiego kretyna :wink:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 15, 2010 18:02 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

oj tam, zaraz kretyna :roll: :roll: :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt sty 15, 2010 18:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Niestety, nie mam wątpliwości: to JEST kretyn.
Myślicie, że przyznaję to z dumą...?

Oświecona, inteligentna matka (o ojcu historia milczy :mrgreen: , no cóż :roll: ), rezolutne i ambitne rodzeństwo, imponujące perspektywy rozwoju osobowości (a co, nie? wiecie, ile ja mam w domu książek :wink: ?), domowy kult wiedzy oraz szacunku dla wyższych umysłowych sfer... A wśród tego wszystkiego: taki nieszczęsny palczasty Piopluś z wysuniętym jęzorkiem i miną totalnego imbecyla :roll: :roll: :roll:
:crying:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 15, 2010 20:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Witaj wieczorową porą Wielbłądziu :wink:
Niech Ci będzie że Piopluś to kretyn ale jakże uroczy , nieprawdarz ?
Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 16, 2010 21:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Fakt, że niebrzydki. Przecież trzymam go tylko i wyłącznie dla tych pięknych paluszków :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Sob sty 16, 2010 23:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

Wielbłądzio pisze:Fakt, że niebrzydki. Przecież trzymam go tylko i wyłącznie dla tych pięknych paluszków :mrgreen:

Ja znajduję uzasadnienie dla trzymania trzech kotów w domu:
Pelci, bo jest wspaniałą i mądrą towarzyszką. To ona się nami opiekuje :1luvu:
Siupsiupka, bo jest naszym kochanym syneczkiem :1luvu:
Rózi, bo co prawda jest głupia, ale nikt tak jak ona nie pozuje do zdjęć :1luvu:

A reszta, to nie wiem co właściwe robi w moim domu :roll:
Chociaż Ziutek, to właściwie wiem co robi :) Czeka, aż go w końcu zjemy :) Ostatnio był plan, aby go na Święta przyrządzić zamiast karpia w galarecie. Oboje z TŻ doszliśmy do wniosku, że Ziutek świetne by się prezentował w galarecie. Niestety Święta minęły :( Trzeba będzie Ziutka szykować na grilla :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie sty 17, 2010 0:05 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

a co Ziutek Wam takiego zrobił, że chcecie go zjeść? 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie sty 17, 2010 10:50 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

genowefa pisze:A reszta, to nie wiem co właściwe robi w moim domu :roll:

A ile masz sztuk tej "reszty"?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Nie sty 17, 2010 14:22 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. NOWE FOTKI s.72 :)

To ja chyba w tej sytuacji zamilknę..., bo jedynym kotem, którego tak naprawdę opłaca mi się mieć, jest Królewna... Mało istot w moim życiu kochało mnie AŻ TAK, wierzcie mi.
Ale właściwie - po co mam milczeć :wink: ...?
Oto ewentualne jakiekolwiek korzyści z trzymania pozostałych:

Licho: konieczność utrzymywania względnego porządku w mieszkaniu. Pozostawianie bez nadzoru rozrzuconych ubrań, ręczników, toreb, gazet itp. - skutkuje wiadomo czym :twisted: :twisted: :twisted:
Tadzik: ???
Nusia: podobnie jak Rózia genowefy: dosyć głupia, ale przepięknie pozuje do zdjęć :mrgreen:
Ropcio: na zasadzie bezrybia :wink: : jedyny prawdziwy mężczyzna mojego życia :roll:
Buś: jak wyżej :1luvu:
Duńka: ???
(ale chociaż względnie bezproblemowa... kot idealny dla kogoś, kto nie może się zdecydować: chce mieć zwierzątko domowe czy może nie chce :roll: :twisted: )
Maciej Kot: jeżeli już musi kręcić się obok mnie jakiś bezkarny uwodziciel o tym sympatycznym imieniu :wink: 8) ...
Bidzia: też kocha (wychodzi na to, że jestem niesprawiedliwa :oops: )
Piotruś: już powiedziałam: dla paluszków oraz pozostałych składników uroku osobistego; ewentualnie jeszcze gwoli doskonalenia się w tolerancji wobec osobników upośledzonych umysłowo :roll: ...

Wniosek: Tadzina idzie na pasztet w pierwszej kolejności.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]