Dzięki za motylka, chociaż wolałabym kotecka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Io parlavo italiano a squola..molto interessante
kiedyś do tego wrócę.. podręczniki mam
jestem w domku bo się uczę, tzn. dużo czasu mi zabiera znim wstane, ogarne sie i przysiade i jeszcze przerwy robię, ale cóz.. ktos mi napisal " ze moze poczyta na te kolokwium " .. wysoki próg zaliczenia jest, mam nadzieję, ze będzie łatwo
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Ona taka dzikuska miała być, więc domku szukałam jeszcze zanim się złapała![]()
Ale taki miziak się trafił
![]()
Super!
To co, za chwilkę do domku?
Za chwilę, jak za chwilę, najpierw sterylka (w poniedziałek) i 6 dni zostanie w Koterii, potem odrobaczenie, szczepienie, potem 2 tyg. po szczepieniu wyślę, o ile się domek nie rozmyśli w tym czasieA czasu ma aż nadto, wychodzi miesiąc, jak w mordę strzelił
Ale to dobrzy, fajni ludzie, jestem dobrej myśli
![]()
Zbieram się liczyć szkody![]()
Na razie
Cameo pisze:Przecież ja tu zawsze zaglądam![]()
annette88 pisze:na wyniki potrzeba pracya tego materiału jest sporo
kalair pisze:Cameo pisze:Przecież ja tu zawsze zaglądam![]()
Safcię?![]()
Ależ proszę!Rozbawiona.
![]()
Cameo pisze:kalair pisze:Cameo pisze:Przecież ja tu zawsze zaglądam![]()
Safcię?![]()
Ależ proszę!Rozbawiona.
![]()
Merci![]()
To jest koteczka od Moniki?
kalair pisze:annette88 pisze:na wyniki potrzeba pracya tego materiału jest sporo
Nie szkodzi. Już udowodnilas, że jesteś dobra.![]()
A znasz dobrze wloski?
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:na wyniki potrzeba pracya tego materiału jest sporo
Nie szkodzi. Już udowodnilas, że jesteś dobra.![]()
A znasz dobrze wloski?
w liceum mieliśmy 3 lata po 1,5 godziny w tygodniu.. babeczka prowadziła zajęcia superdosyć sporo umieliśmy, zazwyczaj 5 miałam .. ale teraz, po 2,5 roku nie uzywania - zaciera sie
kalair pisze:Tak, to koteczka od Moniki. Nie wiedziałaś?Jako 6-tyg. kocię przejechala ponad 1000 km.
![]()
Cameo pisze:kalair pisze:Tak, to koteczka od Moniki. Nie wiedziałaś?Jako 6-tyg. kocię przejechala ponad 1000 km.
![]()
No nie wiempodmieniłaś koty
jak Safi do Ciebie przyjechała to wyglądała o tak:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, puszatek, Silverblue i 36 gości