danunka pisze:
nie wiem po co te nerwy , ja też nie cierpię poczty ,
jakie nerwy ... tylko piszę
chyba jeszcze nikt mnie "z nerwami nie widział"

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
danunka pisze:
nie wiem po co te nerwy , ja też nie cierpię poczty ,
sunshain pisze:... się zgłosimy za rok ... popodpisuje co się da i nie da; na prawo i lewo; wszerz i wzdłuż
chłopak lepiej wyglada ... niczym "stare wino" im starszy tym lepiej się prezentuje to może ciut więcej punktów uzbieramy
a przecież o wiele prościej byłoby elektronicznie ... najwidoczniej nadal "kochamy" papiery i papierki i uwielbiamy chodzić na pocztę (podziwiam za nadmiar wolnego czasu)
Ave pisze: ... widzisz tylko swój czubek nosa.
Ave pisze:obowiązujący regulamin SUPER KOTA powstał w marcu 2009 roku i został przesłany do wszystkich klubów FPL w celu wyrażenia opinii, krytyki czy akceptacji. W swojej ostatecznej formie pojawił się na stronie FPL pod koniec kwietnia - nie bardzo rozumiem twoje uwagi po 9 miesiącach, gdy ranking praktycznie prawie został zamknięty
CZANKRA pisze:- probuje sie przemycic oceny z wystaw WCF lub TICA do zatwierdzenia tytulow kotow ale i do rankingow jakim jest Super KOt.
Ave pisze:Jak czytam takie chciejstwa i roszczeniowy ton co niektórych, to ręce mi opadają i zwyczajnie mi się odechciewa czegokolwiek
sunshain pisze:Ave pisze:obowiązujący regulamin SUPER KOTA powstał w marcu 2009 roku i został przesłany do wszystkich klubów FPL w celu wyrażenia opinii, krytyki czy akceptacji. W swojej ostatecznej formie pojawił się na stronie FPL pod koniec kwietnia - nie bardzo rozumiem twoje uwagi po 9 miesiącach, gdy ranking praktycznie prawie został zamknięty
warto to uwzglenić w przyszłym roku i nie być bardziej papierskim niż sam papież; szanujmy nawzajem swoj czas (lepiej go poświęcić np. kociastym niż na papierki)
Marcepan pisze:Ave pisze:Jak czytam takie chciejstwa i roszczeniowy ton co niektórych, to ręce mi opadają i zwyczajnie mi się odechciewa czegokolwiek
się nie dziwię.
sunshain pisze:Marcepan pisze:Ave pisze:Jak czytam takie chciejstwa i roszczeniowy ton co niektórych, to ręce mi opadają i zwyczajnie mi się odechciewa czegokolwiek
się nie dziwię.
ton to już jest tylko Wasza osobista interpretacja
czepiajcie się dalej, miłej zabawy ...
tak na marginesie - i kto tu jaki "ton" stosuje wobec innych
sunshain pisze:idiotyzm
sunshain pisze:zwracam uwage na idiotyzmy ot wszystko,
sunshain pisze:nie być bardziej papierskim niż sam papież
Ave pisze:danunka, po co - później i tak będzie , że na Walnym coś nie przeszło - idiotyczne Walne![]()
mówiąc szczerze, nie sądziłam, że jest tylu chętnych, więc życzę forumowiczce sunshain wszystkiego najlepszego, bo za rok to ona będzie zajmować się organizacją SUPER KOTA. jeśli wie jak powinno to wyglądać bez idiotyzmów, to nie ma wyjścia. trzymam kciuki i powodzeniaswoją drogą będę w tym czasie mogła poświęcić się innym ciekawym sprawom
Ave pisze:danunka, po co - później i tak będzie , że na Walnym coś nie przeszło - idiotyczne Walne![]()
mówiąc szczerze, nie sądziłam, że jest tylu chętnych, więc życzę forumowiczce sunshain wszystkiego najlepszego, bo za rok to ona będzie zajmować się organizacją SUPER KOTA. jeśli wie jak powinno to wyglądać bez idiotyzmów, to nie ma wyjścia. trzymam kciuki i powodzeniaswoją drogą będę w tym czasie mogła poświęcić się innym ciekawym sprawom
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości