No i jesli dobrze zrozumiałam, to za 500 zł bedzie 50 kg naprawdę porządnej karmy.. warto się sprężyć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nifredil pisze:[..]
Podaje wszystkie wpłaty które wpłynęły do mnie na konto na ten cel (wpłaty grudniowe to są pieniążki które zostały na koncie po zakupach świątecznej karmy)
[..]
14.01 Małgorzata B-S 20,00 (wpłata bez nicka, podaję imię i pierwsze litery nazwiska)
[..]
Ja-Ba pisze:Nifredil, dopisz może że na zakup tej karmy potrzeba 500 zł... już naprawdę niewiele brakuje!!!
No i jesli dobrze zrozumiałam, to za 500 zł bedzie 50 kg naprawdę porządnej karmy.. warto się sprężyć
nifredil pisze:witamJa w biegu dzisiaj ale pędzę na jazdy zaraz.
Aglo to niezły ubaw masz, ja zaraz sobie przypominam Ryśka jak przeprowadziliśmy się do Międzyrzecza. Biedaczek najpierw 6h jazdy w samochodzie bo my z Częstochowy się przenosiliśmy a potem wąchanie domuTeż chodził przy ścianach płasko przy ziemi
ogólnie wielkie zdziwienie że tak dużo miejsca i w ogóle nowe zapachy ale szybko się przyzwyczaił, praktycznie już po 2 dniach to był jego dom. A jak Lunka?
Iweta pisze:Kochani wspomagający kociaki ,którymi zajmuje się Iza, trwa zbiórka na suchą karme, którą mam załatwić, ale niestety mamy dopiero połowę potrzebnej kwoty
Bardzo proszę o wpłaty choćby kilku złotowe, Iza nie da rady dołożyć z własnych pieniędzy, choć bardzo chciała, ale sama jest w tej chwili w trudnej sytuacji, ponieważ Mąż ma problemy z pracą.
Proszę pomóżmy zebrać potrzebną kwotę na suchą karmę, wpłacając chociaż 5 zł. Pomóżmy przetrwać im zimę
nifredil pisze:witamJa w biegu dzisiaj ale pędzę na jazdy zaraz.
Aglo to niezły ubaw masz, ja zaraz sobie przypominam Ryśka jak przeprowadziliśmy się do Międzyrzecza. Biedaczek najpierw 6h jazdy w samochodzie bo my z Częstochowy się przenosiliśmy a potem wąchanie domuTeż chodził przy ścianach płasko przy ziemi
ogólnie wielkie zdziwienie że tak dużo miejsca i w ogóle nowe zapachy ale szybko się przyzwyczaił, praktycznie już po 2 dniach to był jego dom. A jak Lunka?
Afatima pisze:O Holender... ja też samochodu nie posiadam.... trzeba pomyśleć, może to jakos partiami w torbie zamiast kartonu... pogłówkuję jutro bo dziś już mi styki nie łącząna pewno jakoś da się to załatwić.
Afatima pisze:Weekendcicho będzie do poniedziałku
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], luty-1, Patrykpoz, raiya i 235 gości