Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 14, 2010 20:59 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

izydorka pisze:lepszy kot szczęśliwy wychodzący niż nieszczęśliwy w domu. Bez perspektyw. Trzeba sprawę przemyśleć...
powinien być obowiązek dla każdego domu - posiadanie kota :twisted:

Szczerze mówiąc one są u mnie szczęśliwe , robią co chcą , brzuszki maja pełne i mizianko codziennie tez mają a ja nie znając domu , bez wywiadu to się boje dać :twisted: Pamiętacie Semi , miała też iść do domu z ogrodem :roll: :roll: :roll: A chce aby miały lepiej niż u mnie , u mnie się im krzywda nie dzieje :twisted: W raziew czego moga jewszcze troszke na adopcje poczekac , Dibelek czekał 3.5 roku a Prima aż 5 lat i się doczekała :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw sty 14, 2010 20:59 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

izydorka pisze:lepszy kot szczęśliwy wychodzący niż nieszczęśliwy w domu. Bez perspektyw. Trzeba sprawę przemyśleć...

Szczerze mówiąc one są u mnie szczęśliwe , robią co chcą , brzuszki maja pełne i mizianko codziennie tez mają a ja nie znając domu , bez wywiadu to się boje dać :twisted: Pamiętacie Semi , miała też iść do domu z ogrodem :roll: :roll: :roll: A chce aby miały lepiej niż u mnie , u mnie się im krzywda nie dzieje :twisted: W raziew czego moga jewszcze troszke na adopcje poczekac , Dibelek czekał 3.5 roku a Prima aż 5 lat i się doczekała :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 14, 2010 21:10 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

O rany , ja myślałam ze mi się nie wysyła i klikam i klikam a tu tyle razy się wkleiło :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 14, 2010 21:14 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Wyniki Rudolfa są OK i jutro o 10 będzie kastracja i wycinka kołtunów :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 14, 2010 21:17 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Wyniki Rudolfa są OK i jutro o 10 będzie kastracja i wycinka kołtunów :wink:

No to kciuki za jutro :ok: :ok: :ok:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw sty 14, 2010 21:23 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

estre pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Wyniki Rudolfa są OK i jutro o 10 będzie kastracja i wycinka kołtunów :wink:

Wspaniale..
Też trzymam kciuki..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw sty 14, 2010 21:26 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

aamms pisze:
estre pisze:

Wspaniale..
Też trzymam kciuki..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sty 14, 2010 21:54 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Korciaczki pisze:Czułów, hmm. To one tam wychodzące będą? Tam chyba nie ma kota, który nie wychodziłby na spacerki.
mi sie tak wydaje, ze to mozliwe.

tez prawda, tylko nie kazdy kot sie nadaje na wychodzacego i nie kazdy na typowego domowego mruczka niewychodzacego. To trzeba rozwazyc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sty 14, 2010 21:57 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

to dobrze, ze z Rudim jest ok :)
A co do tego obowiazku posiadania kota... jestem zdecydowanie ZA :1luvu: Tylko w ten sposob moglabym miec wymarzonego mruczka :(

Kociara82

Post » Pt sty 15, 2010 8:33 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzien dobry Mruczki :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt sty 15, 2010 11:47 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Rudi jest już po kastracji a teraz jest odkołtuniny , maa około 3 lat i te jego oczka wymagają leczenia , ma dostawać Tobrex ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 15, 2010 13:34 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

a jak tam w sprawie ew.domku dla kociego dwupaku?

Kociara82

Post » Pt sty 15, 2010 14:14 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kociara82 pisze:a jak tam w sprawie ew.domku dla kociego dwupaku?

Jak na razie cisza , zobaczymy czy przyjdą na rozmowę o 18 tej ..... Maila do mnie też nie napisali a ja chciałam im wysłać link do wątku z nimi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 15, 2010 16:15 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

zobaczymy... :roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[poprzednia][następna]