Nik bezgłowy - idelany kompan dla Twojego kota!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2010 18:08 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Mam inne zdanie co do wpisów pana powyzej..niebawem po wyjasnieniu sytuacji i moich rozliczeń za pomoc ofiarowana dla ratowania zdrowia i zycia kotów jakie przyjełam bedzie musiał Pan przeprosic..zobaczymy wówczas jak szybko Pan to zrobi.Niech sobie Pan nie mysli,ze tak łatwo mozna obrazac publicznie osoby prywatne bez konsekwencji.Proszę wiec ważyc słowa...
Nikus bedzie miał dobrze w naszym domu,bo lubi towarzystwo innych kotów-kot chory na białaczke nie zyje,wiec zadnego ryzyka zakażenia nie ma...I całe szczescie,ze Pan o tym nie decyduje, bo ciezki los spotkał by kazdego zwierzaka jakiego wyciagnełam i leczyłam ze schroniska, gdyby od Pana zalezałaby decyzja gdzie zamieszka. Koty od lipca sztuk 11 leczyłam z własnych pieniedzy i we wrzesniu... do połowy października,kiedy to "wspaniali przyjaciele'postanowili wesprzec nas datkiem i strasznie tego załuja, bo nie wiedza dokładnie ile dał ten drugi..
Nikus przyjedzie do nas w innym terminie ze wzgledu na pogode,ale jak tylko do nas dojedzie poinformujemy wszystkich oficjalnieI bardzo sie ciesze,ze KM przyjedzie do naszego domu i zobaczy jak zyjemy sobie i nie z Pana datków, tylko z mojej i meza pensji.Datki zostały zbierane na leczenie kotów białaczkowych i nowotworowych ,a jedzenie podarowane wszystkim moim kotom z tego co mam na piśmie...I w tytule przelewu

Wątek rozliczeniowy:

viewtopic.php?f=1&t=106220
Ostatnio edytowano Pt sty 15, 2010 0:32 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 12, 2010 8:35 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Nikus przyjedzie do nas w innym terminie ze wzgledu na pogode,ale jak tylko do nas dojedzie poinformujemy wszystkich oficjalnieI bardzo sie ciesze,ze KM przyjedzie do naszego domu i zobaczy jak zyjemy sobie

:ok:

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pt sty 15, 2010 8:06 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Kiedy Nikuś jedzie do DT? Jeszcze czekamy na lepszą pogodę?

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Sob sty 16, 2010 0:49 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Dama Ya pisze:Kiedy Nikuś jedzie do DT? Jeszcze czekamy na lepszą pogodę?

Tak czekamy na transport-jeśli się uda to w czwartek spotkamy się w Warszawie...Nikus jedzie do DS
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 16, 2010 1:52 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Kciuki za Nikusia :ok: A dla pana Aquosa...dwa palce dalej...Zawsze się znajdzie taki co najlepiej wie na temat o którym nic nie wie
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Nie sty 17, 2010 19:21 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Andzia12 pisze:Kciuki za Nikusia :ok: A dla pana Aquosa...dwa palce dalej...Zawsze się znajdzie taki co najlepiej wie na temat o którym nic nie wie

Pokazywanie środkowego palca uważam za przejaw wyjątkowego chamstwa!
Kobieta? Dziewczyna? :roll:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sty 17, 2010 19:30 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Aquos pisze:Bożena z Wiśniewa - jestem przekonany, że naciągasz ludzi na kasę! prowadzisz zbiórkę na NK, zauważyłem że i tu też!
wątek Kaji zamknięty - nie znalazłem żadnego rozliczenia za leczenie kotki, za to podziękowania dla wpłacających tak, sądzę iż wpłat było sporo, z miau i NK na NK też lista z podziękowaniami, zero informacji o kwotach, wydatkach - jedyne co to staly dług u weta? nie podoba mi się to.
Strzelasz przeróżnymi diagnozami, a co ciekawe na wątku Kaji łatwo zaobserwować, że kto poda jakiś lek, metodę leczenia - zaraz ją stosujesz? czy tylko ja mam takie wrażenie?
To samo dotyczy innych wątków gdzie jesteś zaangażowana, stale podkreślasz dług i gubisz się w diagnozach, dla mnie logika wygląda to na WIELKĄ ŚCIEME!
Może potrafisz w jakiś sposób to wytłumaczyć? może rozliczysz się w końcu z ludźmi wpłacającymi pieniądze na Twoje koty!
Wyjaśnij dlaczego nie skorzystałaś z pomocy fundacji w leczeniu Kaji? czyżby weterynarz nie miał na co wystawić faktury? bo kręcenie o podatkach i Vat do mnie nie przemawia.
To na tyle poproszę o wyjaśnienia.
Tego kota bym nie wysłał do Wiśniewa, póki nie otrzymamy odpowiedzi na moje wątpliwości!

Aqous, dziękuję.
Wspólczuję wszystkim, którzy dadzą się nabrać Bożenie. Miałam ją przenocować, ale kiedy ja w tę noc walczyłam o życie mojego 14 letnietgo psa, Bożena w zamian za brak noclegu (ma siostrę w Wawie) obsmarowała mi doopę przed całym forum na PW :evil: :evil: :evil: Nie oddałabym jej nawet komara :evil:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie sty 17, 2010 19:53 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Warto przeczytać wątek viewtopic.php?f=1&t=106220&start=210

Dulencja

Post » Nie sty 17, 2010 20:37 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Odniosę się tu i na każdym innym wątku... Do twojego Bożeno PW...

Bożena, nie pisz o moich wątkach, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam się czego wstydzić... Ja walczyłam o życie mojego psa, i gdybym miała zrobić to raz jeszcze zrobiłabym bez chwili zastanowienia :roll: :roll: Zastanów się co robisz, bo niedługo nie zostanie przy tobie nikt z formu wierzący w "anioła"... Naprawdę do nikogo nie pisałaś???????????... nawet na PW??? Dziwne, bo ja mam cytaty :evil: :evil: :evil: Kłamiesz!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś zadufana, zakłamana i możesz na mnie nasłać prawników za pomówienie :evil: Groziłaś tym na przytoczonym wcześniej wątku :evil: :evil:

A dla zainteresowanych wątki podeślę na życzenie... :evil:

Dulencja

Post » Nie sty 17, 2010 23:28 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Nic dodać,nic ująć, Dulencja mnie wyprzedziła.
Bożena nie jest odpowiedzialnym domem dla NIkusia, przemyślcie proszę swoją decyzję.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon sty 18, 2010 16:22 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

napisałam wcześniej o tych palcach dla aquosa(że dwa dalej) chyba przeprosić muszę,bo doczytałam więcej i sie boje,że do sądu mnie poda. W szoku jestem. Jakoś tak w porywie serca bronić chciałam kogoś kto zwierzakom pomaga(BZW) Ale po lekturze wątku rozliczeniowego chaos mam w głowie niesamowity,obrzucanie się błotem jakie tam panuje ...przerażające...
Ostatnio edytowano Pon sty 18, 2010 19:15 przez Andzia12, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Andzia12

Post » Pon sty 18, 2010 18:03 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

a i tak uważam, że Nikusiowi dobrze będzie u Bożeny, bo chociaż jej nie znam to podziwiam,że właśnie tym najbardziej bidnym pomaga. Zniszczyć kogoś łatwo,szczególnie jak się anonimowym jest.
Obrazek

Andzia12

Post » Pon sty 18, 2010 23:13 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

Bożena ponoć wycofała się z forum :roll:

W co osobiście nie wierze, ale proszę nie oddawajcie jej kota :evil:

Dulencja

Post » Pon sty 18, 2010 23:25 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

A mi się wydaje, że Bożena jest cały czas obecna na forum. Gnito :wink:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto sty 19, 2010 11:57 Re: Nik bezgłowy - szukamy najlepszego domu!

I jakie decyzje co do Nika?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]