DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2010 13:51 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

pixie65 pisze:Grzywuś bardzo ładnie zakumplował się z Morusem.
Najczęściej śpią tak

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

To jest widok, który mnie zawsze rozczula :oops: Jest jakby wyższym szczeblem kociejstwa :twisted:

Myśmy do tego jeszcze nie doszli :( Chyba że NA człowieku :wink: (oczywiście Gucio i Zawada) Człowiek jest wtedy niezbędny :D Bez człowieka spanie w odległości max. 50 - 75 cm.
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Nie sty 10, 2010 14:09 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

barba50 pisze:To jest widok, który mnie zawsze rozczula :oops: Jest jakby wyższym szczeblem kociejstwa :twisted:

Mnie jeszcze bardziej rozczulił widok Grzywki pracowicie wylizującego Morusowi paszczę...
Być może nie bez wpływu na tę sytuację był fakt, że wcześniej Morus nieco się uperfumował...walerianą :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon sty 11, 2010 0:06 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

pixie65 pisze:
Agnieszka16 pisze:Bo to cwane koty som :mrgreen:
Szlafrok też musi być poddany testom pod kątem miękkości i wygody.

Ten chyba przeszedł testy pozytywnie :wink:
Do jego użytkowania trzeba czekać w kolejce

Obrazek

To się ustaw w kolejce i nie narzekaj tyle :mrgreen:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon sty 11, 2010 19:39 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Jakie śliczne puchatki się z nich porobiły :1luvu:
Pewnie masaż szlafroczka tak tak działa.

(Nowe forum mnie wkurza, stale jakiś watek mi znika)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sty 11, 2010 20:14 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Zimą koty w ogóle jakieś bardziej przytulne - przynajmniej moje. Wacław tylko czeka żebym przysiadła gdzieś i od razu pcha się na kolana. Jasio też, chociaż nie tak nachalnie :mrgreen:
Siedzą sobie i wyglądają przez okna, i nawet troszkę do siebie się przytulają :D

Obaj mi podpadli, bo moja nowa narzuta na łózko jest do wyrzucenia :(. Pozaciągane nitki i dziury, kurde
Pozdrówko dla Grzywencji i Towarzystwa.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon sty 11, 2010 21:04 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

anna57 pisze: To się ustaw w kolejce i nie narzekaj tyle :mrgreen:

Próbowałam.
Ale one mają jakąś listę.
Podobno były zapisy :roll:
Być może załapię się na szlafroczek wiosną...

A tymczasem - może któraś Cioteczka reflektuje :?:

Kotek Już Prawie Zapakowany
:mrgreen:

Obrazek

Anda :!: A na co Ci ona była :?:
Ta narzuta :?: I w dodatku - nowa :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto sty 12, 2010 7:27 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

Bardzo ładnie zapakowany kotek :mrgreen: , tylko czemu chcesz się Pierworodnego pozbyć, hę?
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto sty 12, 2010 10:21 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

pixie65 pisze:A tymczasem - może któraś Cioteczka reflektuje :?:

Obrazek

Chciałabym to zobaczyć na własne oczy jak ciotka pixie65 oddaje Mietka ...komukolwiek i gdziekolwiek ...
:roll: :twisted: :wink:

Wczoraj byłam na wizytacji u kotecków :)
Mietek olał mnie jak zwykle i ostentacyjnie wywinął się spod mojej dłoni usilnie próbującej go pogłaskać ...
Morus moje głaskanki przyjął z lekkim, pobłażliwym westchnięciem ,
Dzidziawka nawet poprzytulała się nieco , ale też nie za długo ...
Grzywson zaś, potrzebował chwikę czasu żeby się zaponać z nowoprzybyłą ... Ale lubi być pieszczony , wiec się poddaje :)
Jego ulubionym miejscem są ciąz i nieustajaco jednak kolana swojej pańci , z których to nie schodzi ani na chwilę :)

No i zabrakło mi tego , który zawsze , bez namawiania, wskakiwał na moje kolana, patrzył tymi cudnymi okrąłymi oczkami i kazał się głaskać i miziać i mruczał przy tym tak fajnie, przez nos ....Pączusiu.... :(

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Wto sty 12, 2010 11:55 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

pixie65 pisze:Anda :!: A na co Ci ona była :?:
Ta narzuta :?: I w dodatku - nowa :?:

eeeeee, no właściwie...
na ostrzenie szponów dla moich kotów???

Anda

Post » Pt sty 15, 2010 6:32 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

pixie65 pisze:A tymczasem - może któraś Cioteczka reflektuje :?:

Obrazek

Ja, ja, mnie wybierz :smokin:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt sty 15, 2010 10:42 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

CoToMa pisze:Ja, ja, mnie wybierz :smokin:

Hmmm...nie powiem nie... 8)
Nawiązując do wątku na KŁ o zabezpieczaniu przyszłości swoich zwierzaków w razie gdyby coś - przynajmniej o Mietka nie muszę się martwić 8)
Chociaż biorąc pod uwagę, że akurat kandydatek do jego KocioOsoby byłoby przynajmniej dwie - może powinnam jakimś szczegolnym zapisem zastrzec, że Miecio jest dobrem NIEPODZIELNYM :!:
Żeby się potem jaki Salomon do podziału nie mieszał :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt sty 15, 2010 12:56 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Zima jest zła

matkoicórkooooooo, Mietka chcą dzielić :crying: :crying: :crying: Biedny kotecek.

:ryk: :ryk: :ryk:

Anda

Post » Pt sty 15, 2010 17:24 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

pixie65 pisze:
CoToMa pisze:Ja, ja, mnie wybierz :smokin:

Hmmm...nie powiem nie... 8)
Nawiązując do wątku na KŁ o zabezpieczaniu przyszłości swoich zwierzaków w razie gdyby coś - przynajmniej o Mietka nie muszę się martwić 8)
Chociaż biorąc pod uwagę, że akurat kandydatek do jego KocioOsoby byłoby przynajmniej dwie - może powinnam jakimś szczegolnym zapisem zastrzec, że Miecio jest dobrem NIEPODZIELNYM :!:
Żeby się potem jaki Salomon do podziału nie mieszał :twisted:

Jeszcze zapis finansowy zrób na jego korzyść, coby potem nikt nie zbierał na niego pieniędzy na forum :ryk:

anna57

Post » Pt sty 15, 2010 17:48 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

anna57 pisze:Jeszcze zapis finansowy zrób na jego korzyść, coby potem nikt nie zbierał na niego pieniędzy na forum :ryk:

Spoko, spoko... 8)
Już nawet pewne kroki poczyniłam w tej sprawie :mrgreen:
Zwłaszcza, że przede mną w niedalekiej przyszłości pewna sytuacja medyczna,
której zamierzam się poddać z niejaką obawą...
Ale o ile w przypadku Mietka już dwie panie wyraziły swoją dobrą wolę, o tyle reszta Towarzystwa bezprzydziałowa...
Polisy im chyba wykupię :?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt sty 15, 2010 18:09 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ Noworocznie...

pixie65 pisze: Polisy im chyba wykupię :?

O i to jest jakiś pomysł :mrgreen:
Nie będzie forum musiało brać Twoich kotów na utrzymanie :ryk:

anna57

[poprzednia][następna]