Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:ha! już wam wierzę w te opowieści o podróżach dookoła świata![]()
więcej wydałybyście na codzienny telefon do domu w sprawie samopoczucia kociastych![]()
ASK@ pisze:Eee,coś ty![]()
.Zero telefonów
hanelka pisze:Rakea pisze:ha! już wam wierzę w te opowieści o podróżach dookoła świata![]()
więcej wydałybyście na codzienny telefon do domu w sprawie samopoczucia kociastych
ASK@ pisze:Eee,coś ty![]()
.Zero telefonów
No pewnie!
Koty przecież zabrałyby ze sobą!
Ja-Ba pisze:Wygląda na to że Agata Christi to mały pikuś w porównaniu z naszym wątkiem
mpogorzelski pisze::balony:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
się zaraz popłaczę
ASK@ pisze:Jana spisała sie na medal ale i wielki ukłon dla mieszkańców osiedla. Nie pozostali obojetni! Nie jest z nami ludźmi tak źle!
No i szacun dla Ja-By. Koordynacja calości na odległość to szczyt nad szczytami .
Polece ciebie do rządu w nowej kadencji!![]()
Mysle,że nie tylko ja zagłosuję
Ja-Ba pisze:U Jany widok dorodnych kotów i stoicki spokój jej TŻ-ta też pozytywnie wpłynął na mojego - bez protestów była moja prośba o zabranie Mikitki do domu.
Korciaczki pisze:Ja-Ba pisze:Jeśli uda nam się wypozyczyć kamerę termowizyjną to mąż będzie musiał pojechać po nią aż do Ostrowa, to całkiem w drugą stronę niż doi Warszawy. .
Ludzie, gdzie się tacy mężowie rodzą![]()
![]()
![]()
serotoninka pisze:Dellfinku! Twoje zdolności są ogromne! Ja to wiesz, tak nie do końca wierzę zawsze w metody inne niż szkiełko i oko ( polibuda mnie tak zepsuła) ale dzisiaj uwierzyłam! Super, że możesz tak pomagać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 83 gości