Garfield i Fredzia + Fechin oraz mały "karakanek" ;) 96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 19:41 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Czarna, dłuuuuga kocioglizda na łóżku. :P
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro sty 13, 2010 20:52 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

przyjrzalam sie mince czarnego i ja sie go boje....rety jakie on ma spojrzenie wowwwwwwwwwwwww 8O 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw sty 14, 2010 17:14 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Kicorek pisze:Ale pięknie Ci czarnuch rośnie

Prawda? :mrgreen: Aż trudno mi uwierzyć, że jak dwa miesiące temu przyjechał to było tak:
Obrazek
A teraz jest tak: Obrazek 8O

Wielbłądzio pisze:Od dawna podglądam fotki

Miło nam, że ujawnił się nowy podczytywacz 8)

anulka111 pisze:przyjrzalam sie mince czarnego i ja sie go boje....rety jakie on ma spojrzenie wowwwwwwwwwwwww 8O 8)

anulka, ależ to jest najbardziej proludzki kotecek na świecie :mrgreen: o tej fotki tak się wystraszyłaś?? :lol: :
Obrazek :mrgreen: Fajna mu się mordeńka robi, przyznaję. A czasami jak się zamyśli to w ogóle odlot. Maria miała rację, że będę mogła kota przy drzwiach wystawiać, żeby się nieproszonych gości pozbywać :ryk:
Ciekawe co powie ksiądz, jak go wpuszczę w tym roku z kolędą :twisted:

Edit: natchniona zwierzeniami dziewczyn, ile ważą ich chłopaki, wpakowałam wczoraj Czinka na wagę pokojową (tą co jak u ewkaa napędzała mi stracha, że kot nie przybiera), pokazała 4,2. Ciekawa jestem jak jest na prawdę :roll: :wink:

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Czw sty 14, 2010 17:37 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Gosiak104 pisze:Aż trudno mi uwierzyć, że jak dwa miesiące temu przyjechał to było tak:
Obrazek
A teraz jest tak: Obrazek 8O

Niesamowicie się zmieniają, ja też ostatnio spojrzałam na zdjęcia z pierwszego dnia Fenriska u mnie i teraz po prostu szok :o 8O

Gosiak104 pisze:Ciekawe co powie ksiądz, jak go wpuszczę w tym roku z kolędą :twisted:

hihi też mnie w tym roku to ciekawi :twisted:

Gosiak104 pisze:Edit: natchniona zwierzeniami dziewczyn, ile ważą ich chłopaki, wpakowałam wczoraj Czinka na wagę pokojową (tą co jak u ewkaa napędzała mi stracha, że kot nie przybiera), pokazała 4,2. Ciekawa jestem jak jest na prawdę :roll: :wink:

Mam taką teorię, że od pewnej wagi pokojowa waga się też nadaje - dziewczyny zawsze na pokojowej ważyłam i nie narzekam :wink: mimo wszystko do póki kuchenna daje radę - czyli pewnie jeszcze jakiś miesiąc - Fenris ląduje do ważenia w misce :mrgreen:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw sty 14, 2010 17:43 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Bardzo dostojnie wygląda 8)

I faktycznie różnica dwóch miesięcy w wyglądzie jest kolosalna 8O

Fajnego Fela ma braciszka :ok:

Mecia

Od: Sob gru 19, 2009 23:15

Post » Czw sty 14, 2010 19:29 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Do czarnych koczurów zawsze mnie ciągnie - jak gdzieś namierzę, to potem już pamiętam :mrgreen:

Ja też jestem piękny czarny, ale nie mam takiej kity. Mam za to biały krawacik.
Maciej Kot (mruczący).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw sty 14, 2010 21:49 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

:kotek: :kotek: haha tak o tej fotce myslalam.....ksiadz nic nie powie, bo bedzie wial ,gdzie pieprz rosnie....

w zeszlym roku hahahaha u mnie byl w strachu ,cyz mu sutanna nie obejdzie, bo moje koty maja taaaaaaaakie futro.......czarnul jest wspanialyyyyyyyyy i bardzo sie rozrosl :lol: one sie zmeiniaja blyskawicznie.....ja to obserwuje po tym ile mi kota wystaje z dwoch stron jak lezy mi na kolanach.... :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon sty 18, 2010 17:08 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Mamy nowe, weekendowe fotki, dzięki uprzejmości Cioci Callisto, która przytargała ze sobą swój sprzęt. Na moim to by gucio wyszło w takich warunkach :twisted:
Przedstawiamy zatem całą gromadkę:
Fredzia, moje śliczności maleńkie:
Obrazek Obrazek
Garf, którego Ciocia Pipsi zawsze obraża wmawiając mu, że jego wyraz pyszczka jest mało inteligentny :twisted:
Obrazek
No i najwięcej fotek ma..... no kto jak nie Czinek :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Rozplaszczony kotek:
Obrazek
U Cioci na imieninach... tfu na kolanach (bo imieniny to robił ktoś inny :twisted: )
Obrazek

Gosiak104

Post » Pon sty 18, 2010 17:31 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Ciocia Pipsi niech nie obraża Garfa, ma bardzo inteligentny wyraz buźki.

A na jednym ze zdjęć czarnucha wypatrzyłam pozę "susełek". Czym machałaś że się tak zainteresował? :)

I jak idą przygotowania do wystawy?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto sty 19, 2010 8:22 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

MariaD pisze:A na jednym ze zdjęć czarnucha wypatrzyłam pozę "susełek". Czym machałaś że się tak zainteresował?

To były piórka. I tak najbardziej uwiecznienia warte były pozy Cioci Callisto robiącej zdjęcia :twisted: Flamenko wymięka :mrgreen:
MariaD pisze:I jak idą przygotowania do wystawy?

Gdybym powiedziała, że pełną parą to bym zgrzeszyła :lol: Muszę jeszcze obszyć moskitierę. Czinek spokojnie daję się trzymać w pozycji wystawowej, jeśli się tylko nie zestresuje za bardzo tłumem i ogólnie całą wystawą będzie ok :ok:

Gosiak104

Post » Wto sty 19, 2010 10:14 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Fajne koteczki :)

Patrzę na pierwsze zdjęcia, jakieś małe te Twoje czarne cudeńko, a jak zobaczyłam siedzącego na kolanach Czinka, to zdębiałam, jaki on wielki! :ok:

Kiedy w końcu będziecie na tej wystawie? Jak Was znajdę?

Mecia

Post » Wto sty 19, 2010 14:14 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Mecia pisze:Fajne koteczki :)

Dziękujemy :D
Mecia pisze:Patrzę na pierwsze zdjęcia, jakieś małe te Twoje czarne cudeńko, a jak zobaczyłam siedzącego na kolanach Czinka, to zdębiałam, jaki on wielki!

Ciutek mu się urosło :mrgreen:
Mecia pisze:Kiedy w końcu będziecie na tej wystawie? Jak Was znajdę?

Wystawa jest w ten weekend. Szukaj po kotach :lol: jak znajdziesz klatki, gdzie koło siebie będą siedziały MCO i Ufoczek Kicorka to to my właśnie 8) na priv wyślę Ci swój numer, więc jak coś to dzwoń zwyczajnie i się namierzymy

Gosiak104

Post » Wto sty 19, 2010 14:35 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Gosiak104 pisze:

Wystawa jest w ten weekend. Szukaj po kotach :lol: jak znajdziesz klatki, gdzie koło siebie będą siedziały MCO i Ufoczek Kicorka to to my właśnie 8) na priv wyślę Ci swój numer, więc jak coś to dzwoń zwyczajnie i się namierzymy

Znalazłam informację :) Będziecie tam przez dwa dni cały czas?

Mecia

Post » Wto sty 19, 2010 15:23 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Mecia pisze:
Gosiak104 pisze:

Znalazłam informację :) Będziecie tam przez dwa dni cały czas?

Oczywiście :D z jakąś przerwą na kawę czy papierosa :wink: ale to Tylko my, koty się nie załapią na te przerwy :twisted:

Gosiak104

Post » Wto sty 19, 2010 16:03 Re: Garfield i Fredzia + maleńki inaczej Fechin ;) (str 19)

Gosiak104 pisze:Oczywiście :D z jakąś przerwą na kawę czy papierosa :wink: ale to Tylko my, koty się nie załapią na te przerwy :twisted:

A co koty tam będą robiły ten cały czas?
To nieludzkie, nie zabrać kota na kawę :lol:

Mecia

[poprzednia][następna]