Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 14, 2010 15:34 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Ola coś Ty. Tu są tacy co mają po kilkanaście kotów i żyją :wink: co tam się ludźmi będziesz przejmować :)

Ja na tapecie w kompie mam moje dzieciaki, ale za to w telefonach koty :oops: i wygaszacze też. Hiehie :P
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sty 14, 2010 15:37 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

się nie przejmuję, ale dopieścić i oporządzić to stado to zajmuje trochę czasu..
ale jest fajnie, każdy ma inny charakter i jak sobie poleguję popołudniu to od razu układa się na mnie conajmniej trójka,
czasami czwórka futer :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sty 14, 2010 23:18 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

tak, tak, otoczenie przez koty fajne jest :)
U mnie wieczorem jest tak: Amelcia pod kołdrą przytulona do poduszki, a Mgiełecka na kołdrze, na najwyższym dostępnym punkcie pod którym człowiek.

Co do tabletek, niedawno odrobaczałam koty, i przepołowione tabletki leżały na stole, Antek-Jańcik wpadł na stół i wszamał tabsa ot tak, ale on wszystkożerny jest. Wczoraj wyłowił kość z gotującego się rosołu (wrzątek!)i ganiał z nią warcząc po całym mieszkaniu.

Fajnie jest mieć stadko kotów, człowiek nie ma kiedy się nudzić :lol:

A o Sisi ktoś pytał konkretny?

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw sty 14, 2010 23:39 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

olamichalska pisze:ja to ukrywam przed ludźmi w pracy ile mam kotów :)
5 sztuk :kotek:
a świra mam takiego samego, na tapecie zmieniam tylko zdjęcia...

Tylko 5 i się z nimi ukrywasz? :roll: :mrgreen:

Ja w nocy się nie mam prawa ruszyć, bo z prawa koty, z lewa koty a ja w samym środeczku tej gromadki. :lol:
Teraz też już leżą na łóżku bo jest włączona kołderka elektryczna i aż szkoda się między je wpasowywać.
A jak mi się ktoś pyta ile mam kotów, to zgodnie z prawdą odpowiadam, że dwa.Nikt nie pyta ile mam kocic.
:mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 15, 2010 0:57 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Podepnę się pod pytanie Sis :oops:

Malutka jest tak piękna, że na bank znajdzie super domek stały :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 15, 2010 8:08 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Cameo pisze:Podepnę się pod pytanie Sis :oops:

Malutka jest tak piękna, że na bank znajdzie super domek stały :1luvu:

zapytania o Sisulkę do tej pory były trzy. Ale tylko jedna osoba, gdy zgodnie z prawdą opisałam, że Sisi będzie kotkiem specjalnej troski, że mogą nawracać jej te infekcje, choć być może wyrośnie z wieku "kocięcych chorób" i będzie całkiem zdrowa, to...... tylko ta jedna osoba dopytywała jeszcze. O to jak często mogą nawracać infekcje, czy herpes wirus, którego Sisi jest nosicielem jest zaraźliwy dla szczepionych zwierząt itd. Odpisałam na tego maila, ale dotąd cisza. No cóż. Piszę szczerze, jakie mogą być konsekwencje adoptowania Sisulki. Nie problemem jest wydać kota jako całkowicie zdrowego i bez problemów, a później mieć zwrot kotka z adopcji. Mnie domek musi przekonać, że wlaśnie taką ją chce, że da radę, że tylko ona i żaden inny kot. Musi być pewien na 200 procent!
Tylko..... czy znajdzie się taki dom?????????????
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 15, 2010 8:22 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Tu się z Tobą zgadzam, że domek musi być bardzo odpowiedzialny. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sty 15, 2010 9:40 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

obiecanych kilka fotek:

lubimy koszyczek :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

luzz blues ;)
Obrazek

ten mały się rozpycha! :evil:
Obrazek

jestem taki śliczny i niewinny :love:
Obrazek

:mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 15, 2010 9:50 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Obrazek
:1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sty 15, 2010 10:16 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Sisi to już nie jest mała, ale całkiem spora Królewna..
a Miki też rośnie jak na drożdżach...
widze że koszyczek zdaje egzamin, u mnie 2 są okupowane cały czas i kto silniejszy wypycha mniejszego :)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt sty 15, 2010 10:20 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

magdaradek pisze:ten mały się rozpycha! :evil:
Obrazek

:ryk: mały sie rozpycha? Cypis, zabieraj tłusty tyłek z małego koszyczka i znajdź sobie bardziej odpowiedni do swoich gabarytów :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt sty 15, 2010 10:34 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

Oj Sisi to naprawdę wyrosła, a taka była mała puchata kuleczka :) I Mikołajek też coraz większy :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sty 15, 2010 10:55 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

magdaradek pisze:
ten mały się rozpycha! :evil:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
aleeee fajne scenki i fotki :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt sty 15, 2010 11:47 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

a tu jeszcze mała niespodzianka. Proszę się nie śmiać z mojego gadania :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=YZL7YeNSiXY
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 15, 2010 12:14 Re: 4m. jednooczka Sisi - szuka najwspanialszego domu - str.52

magdaradek pisze:a tu jeszcze mała niespodzianka. Proszę się nie śmiać z mojego gadania :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=YZL7YeNSiXY

"..Kotek nienie..." :ryk: Mikołajek jest cudny nawet z tą trzęsącą sie główką a może właśnie przez to! No i ma własnie przez mnie odkryty cudny czarny podbródek :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]