Madie pisze:BTW, ma ktoś jakąś przyzwoitą umowę adopcyjną do elektronicznego użyczenia?![]()
Podaj mi swojego mejla.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Madie pisze:BTW, ma ktoś jakąś przyzwoitą umowę adopcyjną do elektronicznego użyczenia?![]()
Nemi pisze:genowefa pisze:Nawet jeśli sunia trafi do schroniska, mogę ogłaszać ją dalej.
Genowefciu - sunia jedzie jutro do DTOgłoszenia pewnie będą potrzebne, ale lepiej jak najpierw DT ją obejrzy, wtedy będzie można wpisać więcej informacji
magaaaa pisze:Pokaż pochlapańca
Madie pisze:bez obawy, Oridermulu dzielić Mysza nie będzie musiała, bo po prostu go kupię.
Mysza pisze:Tri wczoraj zabrana z lecznicy wygląda na to, że ma dom stały![]()
Dymka, która zaczęłam nazywać Iskierka powinna mieć na imię (sorry ale) PopierdoleniecBosz co ona wyprawiała w nocy
Gdyby nie to, ze baaardzo mi sie nie chciało wstawać to bym ją znów zamknęła w łazience. Biegała jak tornado, wszędzie właziła i wszystko zwalała, a w przerwach wsadzała mi nos do oka i ugniatała
Mysza pisze:joluka jeśli Mrówka szuka domu to jej wątek powinien być na Kociarni,. No chyba,z e zostaje u was, to wtedy jego miejsce jest na Kotach
Dymka, która zaczęłam nazywać Iskierka powinna mieć na imię (sorry ale) Popierdoleniec
No i tamta kotka była szczepiona tydzień temu, postaci nad ostrej chyba nie powinna mieć (??)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości